Почетак » Актуелно » О Граду
 

Изложба у Галерији савремене уметностиExhibition at the Gallery of Modern Art

Фотографије из Балканских ратова

„Балкански ратови 1912. – 1913.“, назив је изложбе фотографија која је отворена у Галерији савремене уметности на Старом корзоу. Изложене су слике из Фотографског архива познатог Музеја Бенаки.

izlozba_01

Ову изложбу, која је организована поводом стогодишњице Балканских ратова, отворио је градоначелник Пожаревца Миомир Илић, председник Друштва грчко-српског пријатељства „Риста Колоњас“, истичући столетно пријатељство двају народа. Изложбу су представили директор Народног музеја Млорад  Ђорђевић и историчарка уметности ове установе Виолета Томић.Фотографије из Балканских ратова

„Балкански ратови 1912. – 1913.“, назив је изложбе фотографија која је отворена у у Галерији савремене уметности на Старом корзоу. Изложене су слике из Фотографског архива познатог Музеја Бенаки.

izlozba_01

Ову изложбу, која је организована поводом стогодишњице Балканских ратова, отворио је градоначелник Пожаревца Миомир Илић, председник Друштва грчко-српског пријатељства „Риста Колоњас“, истичући столетно пријатељство двају народа. Изложбу су представили директор Народног музеја Млорад  Ђорђевић и историчарка уметности ове установе Виолета Томић.

Подели са другима: Facebook Twitter