Почетак » Обавештења » Конкурси
 

Јавни позив За пријаву незапослених лица и свих осталих физичких лица за учешће на бесплатној обуци за почетнике у пословању

Град Пожаревац у сарадњи са Удружењем Рома Браничевског округа и Удружења за развој предузетништва ,,ПОСТАРТ“ Пожаревац, а уз подршку немачке развојне сарадње коју спроводи-ГИЗ, организује бесплатну обуку за предузетнике, микро и мала предузећа, а у оквиру пројекта ,,Подршка одрживом запошљавању Рома на територији Града Пожаревца“.

Обука је намењена свим незапосленим лицима и физичким лицима које желе да добију више информација о могућностима везаним за покретање сопственог посла. Циљ обуке јесте  повећавање могућности за одрживо запослење незапослених лица на територији Града Пожаревца.

ТЕМЕ КОЈЕ ЋЕ СЕ ОБРАЂИВАТИ

  1. Развој личних компетенција (професионална оријентација, дигитална писменост и комуникација)
  2. Развој пословне идеје (анализа локалног тржишта, потенцијали и ограничења, идентификација критичних тачака развоја, симулација израде бизнис планова према методологији националне службе за запошљавање)
  3. Представљање потенцијалних извора финансирања start-up компанија (претрага, идентификација и испуњавање критеријума, процедуре, симулација израде предлога за (су)финансирање пословног подухвата)
  4. Оснивање предузећа (процедуре, правни облици, актуелна фискална политика, симулација процеса оснивања предузећа)

ПОЧЕТАК обуке планиран је за 29. октобар. Обуке ће се одржавати у просторијама пословног инкубатора ,,ПОСТАРТ“  у Пожаревцу, Моше Пијаде бб.

УСЛОВИ:

-Да потенцијални кориници имају пребивалиште на територији Града Пожаревца

–Да потенцијални кориници имају имају 18+ година

Како се пријавити?

Попуњен образац пријаве потеницјални корисници могу предати на следећим адресама:

1.Удружење Рома Браничевског округа, (Ромски Едукативни Центар Пожаревац) ул. Моше Пијаде бб (код старе касарне) у Пожаревцу

2.Канцеларија бр.36 Градске управе Града Пожаревца. ул. Дринска 2, Пожаревац.

3.Канцеларија за ромска питања Костолац, ул.Трг Братства Јединства 1, Костолац.

Време трајања конкурса

Конкурс је отворен 8 дана од дана објављивања у локалном листу“Реч народа“, односно од 16.10 2018.године до 24.10.2018. године до 15 часова.

Обрасци пријаве се могу преузети и електронски и то на следећим порталима:

www.pozarevac.rs

www.urbo.rs

Подносиоци пријаве са пратећом документацијом пријаве могу поднети и поштом у затвореној коверти на следећу адресу:

Град Пожаревац

Ул.Дринска бр2

12000 Пожарева

НАЗНАКА „Пријава незапослених лица и свих осталих физичких лица за учешће на бесплатној обуци за почетнике  у пословању“

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

Владимир Петровић

Формулар

Подели са другима: Facebook Twitter