Početak » Obaveštenja » Konkursi
 

Javni poziv Za prijavu nezaposlenih lica i svih ostalih fizičkih lica za učešće na besplatnoj obuci za početnike u poslovanju

Grad Požarevac u saradnji sa Udruženjem Roma Braničevskog okruga i Udruženja za razvoj preduzetništva ,,POSTART” Požarevac, a uz podršku nemačke razvojne saradnje koju sprovodi-GIZ, organizuje besplatnu obuku za preduzetnike, mikro i mala preduzeća, a u okviru projekta ,,Podrška održivom zapošljavanju Roma na teritoriji Grada Požarevca”.

Obuka je namenjena svim nezaposlenim licima i fizičkim licima koje žele da dobiju više informacija o mogućnostima vezanim za pokretanje sopstvenog posla. Cilj obuke jeste  povećavanje mogućnosti za održivo zaposlenje nezaposlenih lica na teritoriji Grada Požarevca.

TEME KOJE ĆE SE OBRAĐIVATI

  1. Razvoj ličnih kompetencija (profesionalna orijentacija, digitalna pismenost i komunikacija)
  2. Razvoj poslovne ideje (analiza lokalnog tržišta, potencijali i ograničenja, identifikacija kritičnih tačaka razvoja, simulacija izrade biznis planova prema metodologiji nacionalne službe za zapošljavanje)
  3. Predstavljanje potencijalnih izvora finansiranja start-up kompanija (pretraga, identifikacija i ispunjavanje kriterijuma, procedure, simulacija izrade predloga za (su)finansiranje poslovnog poduhvata)
  4. Osnivanje preduzeća (procedure, pravni oblici, aktuelna fiskalna politika, simulacija procesa osnivanja preduzeća)

POČETAK obuke planiran je za 29. oktobar. Obuke će se održavati u prostorijama poslovnog inkubatora ,,POSTART”  u Požarevcu, Moše Pijade bb.

USLOVI:

-Da potencijalni korinici imaju prebivalište na teritoriji Grada Požarevca

–Da potencijalni korinici imaju imaju 18+ godina

Kako se prijaviti?

Popunjen obrazac prijave potenicjalni korisnici mogu predati na sledećim adresama:

1.Udruženje Roma Braničevskog okruga, (Romski Edukativni Centar Požarevac) ul. Moše Pijade bb (kod stare kasarne) u Požarevcu

2.Kancelarija br.36 Gradske uprave Grada Požarevca. ul. Drinska 2, Požarevac.

3.Kancelarija za romska pitanja Kostolac, ul.Trg Bratstva Jedinstva 1, Kostolac.

Vreme trajanja konkursa

Konkurs je otvoren 8 dana od dana objavljivanja u lokalnom listu”Reč naroda”, odnosno od 16.10 2018.godine do 24.10.2018. godine do 15 časova.

Obrasci prijave se mogu preuzeti i elektronski i to na sledećim portalima:

www.pozarevac.rs

www.urbo.rs

Podnosioci prijave sa pratećom dokumentacijom prijave mogu podneti i poštom u zatvorenoj koverti na sledeću adresu:

Grad Požarevac

Ul.Drinska br2

12000 Požareva

NAZNAKA „Prijava nezaposlenih lica i svih ostalih fizičkih lica za učešće na besplatnoj obuci za početnike  u poslovanju“

PREDSEDNIK KOMISIJE

Vladimir Petrović

Formular

Podeli sa drugima: Facebook Twitter