Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Još jedna akcija dobrovoljnog davanja krviAnother blood donation

U okviru Plana organizovanja akcija dobrovoljnog davanja krvi tokom 2013. godine u Crvenom krstu u Požarevcu je organizovana akcija prikupljanja dragocene tečnosti za lečenje pacijenata sa teritorije grada Požarevca na Vojnomedicinskoj akademiji. U zajedničkoj akciji vojske, policije vatrogasaca i građana Požarevca prikupljena je 81 jedinica krvi.

slika_01

Jedan od promotera ove akcije, zamenik predsednika Skupštine grada Milić Jovanović zahvalio je svim kolektivima i građanima na redovnom i masovnom odzivu za dobrovoljno davanje krvi i podsetio da, zahvaljujući rezultatima koji se ovde postižu, Požarevac već godinama ima lidersku poziciju u ovom obliku humanosti.U okviru Plana organizovanja akcija dobrovoljnog davanja krvi tokom 2013. godine u Crvenom krstu u Požarevcu je organizovana akcija prikupljanja dragocene tečnosti za lečenje pacijenata sa teritorije grada Požarevca na Vojnomedicinskoj akademiji. U zajedničkoj akciji vojske, policije vatrogasaca i građana Požarevca prikupljena je 81 jedinica krvi.

akcija_davanje_krvi_01

Jedan od promotera ove akcije, zamenik predsednika Skupštine grada Milić Jovanović zahvalio je svim kolektivima i građanima na redovnom i masovnom odzivu za dobrovoljno davanje krvi i podsetio da, zahvaljujući rezultatima koji se ovde postižu, Požarevac već godinama ima lidersku poziciju u ovom obliku humanosti.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter