Почетак » Актуелно » О Граду
 

Још једна акција добровољног давања крвиAnother blood donation

У оквиру Плана организовања акција добровољног давања крви током 2013. године у Црвеном крсту у Пожаревцу је организована акција прикупљања драгоцене течности за лечење пацијената са територије града Пожаревца на Војномедицинској академији. У заједничкој акцији војске, полиције ватрогасаца и грађана Пожаревца прикупљена је 81 јединица крви.

slika_01

Један од промотера ове акције, заменик председника Скупштине града Милић Јовановић захвалио је свим колективима и грађанима на редовном и масовном одзиву за добровољно давање крви и подсетио да, захваљујући резултатима који се овде постижу, Пожаревац већ годинама има лидерску позицију у овом облику хуманости.У оквиру Плана организовања акција добровољног давања крви током 2013. године у Црвеном крсту у Пожаревцу је организована акција прикупљања драгоцене течности за лечење пацијената са територије града Пожаревца на Војномедицинској академији. У заједничкој акцији војске, полиције ватрогасаца и грађана Пожаревца прикупљена је 81 јединица крви.

akcija_davanje_krvi_01

Један од промотера ове акције, заменик председника Скупштине града Милић Јовановић захвалио је свим колективима и грађанима на редовном и масовном одзиву за добровољно давање крви и подсетио да, захваљујући резултатима који се овде постижу, Пожаревац већ годинама има лидерску позицију у овом облику хуманости.

Подели са другима: Facebook Twitter