Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Ljubičevski vitezovi odneli paketiće korisnicima Dnevnog centra za decu i omladinu ometenu u razvoju

Gest vredan pažnje viđen je od strane višebojaca koji su svojim prisustvom ali i poklonima odabrali najmlađe iz Dnevnog boravka za decu i omladinu ometenu u razvoju Požarevac.  Sreći pripadnika Centra nije bilo kraja kada su videli na konjima i u uniformama one kojima se Požarevac ponosi i po kojima je poznat i van države. Njihova ideja, potpomognuta lokalnom samoupravom ispostavila se kao pravi pogodak, a i najstariji među njima ne sećaju se da su višebojci ikada imali misiju ovakvog tipa.

– Srce nam je puno. Koristimo brend Ljubičevskog višebojca ne samo za takmičenje u okviru Igara već i da promovišemo svoj grad, a evo danas i da unesemo malo radosti u srca naših mladih sugrađana. Želim da se zahvalim Gradskoj upravi na pomoći u realizaciji ove naše misije i već sada nemam dilemu da će ona postati tradicionalna. – kazao je višestruki pobednik Ljubičevskog višeboja, Davorin Živković.

Svi vitezovi su se dobro zabavili, zabavu priuštili i svima iz Centra za decu i omladinu ometenu u razvoju i pokazali da jesu pravi ambasadori Požarevca.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter