Почетак » Актуелно » О Граду
 

Љубичевски витезови однели пакетиће корисницима Дневног центра за децу и омладину ометену у развоју

Гест вредан пажње виђен је од стране вишебојаца који су својим присуством али и поклонима одабрали најмлађе из Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју Пожаревац.  Срећи припадника Центра није било краја када су видели на коњима и у униформама оне којима се Пожаревац поноси и по којима је познат и ван државе. Њихова идеја, потпомогнута локалном самоуправом испоставила се као прави погодак, а и најстарији међу њима не сећају се да су вишебојци икада имали мисију оваквог типа.

– Срце нам је пуно. Користимо бренд Љубичевског вишебојца не само за такмичење у оквиру Игара већ и да промовишемо свој град, а ево данас и да унесемо мало радости у срца наших младих суграђана. Желим да се захвалим Градској управи на помоћи у реализацији ове наше мисије и већ сада немам дилему да ће она постати традиционална. – казао је вишеструки победник Љубичевског вишебоја, Даворин Живковић.

Сви витезови су се добро забавили, забаву приуштили и свима из Центра за децу и омладину ометену у развоју и показали да јесу прави амбасадори Пожаревца.

Подели са другима: Facebook Twitter