Početak » Aktuelno
 

Mališani iz požarevačkih vrtića posetili gradonačelnika

U okviru obeležavanja Dečije nedelje, mališani iz požarevačkih vrtića su posetili gradonačelnika Grada Požarevca Sašu Pavlovića.

Gradonačelnik je mališane primio prvo u svom kabinetu gde im je objasnio koji su njegovi svakodnevni poslovi ali i njegovih saradnika.

Ovom prilikom su mališani postavljali razna pitanja gradonačelniku i uručili su mu poklone koje su sami napravili.

Nakon prijema u kabinetu gradonačelnik je mališane poveo u obilazak gradskog zdanja tačnije obišli su Svečane salone u kojima gradski čelnici drže konferencije za medije i prijeme za razne delegacije. Tokom obilaska zastali su i pored zida na kojima su svi predhodni gradonačelnici, odnosno, predsednici opštine Požarevac.

Gradonačelnik Grada Požarevca – Saša Pavlović

Gradonačelnik je ovom prilikom izjavio da su mu današnji gosti najdraži i da je sa njima bilo lepo i zabavno i da se nada da će imati lepa sećanja na današnji dan.

Tanja Lončar – direktorka PU “Ljubica Vrebalov”

Tanja Lončar direktorka PU “Ljubica Vrebalov” je ovom prilikom istakla da se ovogodišnja Dečija nedelja sprovodi pod sloganom „Podeljena sreća, dva puta je veća.“ i da se ovogodišnja Dečija nedelja, zbog aktuelne epidemiološke situacije, sprovodi u drugačijem obimu nego prethodnih godina. Ona se zahvalila gradonačelniku na prijemu i izdvojenom vremenu za mališane koji su otišli puni utisaka iz gradskog zdanja.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter