Почетак » Актуелно
 

Малишани из пожаревачких вртића посетили градоначелника

У оквиру обележавања Дечије недеље, малишани из пожаревачких вртића су посетили градоначелника Града Пожаревца Сашу Павловића.

Градоначелник је малишане примио прво у свом кабинету где им је објаснио који су његови свакодневни послови али и његових сарадника.

Овом приликом су малишани постављали разна питања градоначелнику и уручили су му поклоне које су сами направили.

Након пријема у кабинету градоначелник је малишане повео у обилазак градског здања тачније обишли су Свечане салоне у којима градски челници држе конференције за медије и пријеме за разне делегације. Током обиласка застали су и поред зида на којима су сви предходни градоначелници, односно, председници општине Пожаревац.

Градоначелник Града Пожаревца – Саша Павловић

Градоначелник је овом приликом изјавио да су му данашњи гости најдражи и да је са њима било лепо и забавно и да се нада да ће имати лепа сећања на данашњи дан.

Тања Лончар – директорка ПУ “Љубица Вребалов”

Тања Лончар директорка ПУ “Љубица Вребалов” је овом приликом истакла да се овогодишња Дечија недеља спроводи под слоганом „Подељена срећа, два пута је већа.“ и да се овогодишња Дечија недеља, због актуелне епидемиолошке ситуације, спроводи у другачијем обиму него претходних година. Она се захвалила градоначелнику на пријему и издвојеном времену за малишане који су отишли пуни утисака из градског здања.

Подели са другима: Facebook Twitter