Почетак » Актуелно » О Граду
 

Награде за најбоље раднике у Пожаревцу за 2022. годину

Град Пожаревац је наградио најбоље раднике у 2022. години.

Домаћини су били Саша Павловић, градоначелник Пожаревца и Предраг Мијатовић, председник Скупштине Града Пожаревца.

На свечаном новогодишњем коктелу који су уприличили Саша Павловић, градоначелник Града Пожаревца и Предраг Мијатовић, председник Скупштине Града Пожаревца, уручене су повеље и награде најбољим радницима у 2022. години.

Присутне је испред локалне самоупрабе поздравио градоначелник Града Пожаревца Саша Павловић који се захвалио свим присутним на преданом раду и заједничком деловању у циљу решавања криза и развоју Пожаревца:

Градоначелник Града Пожаревца – Саша Павловић

„Не желим да вас у овом свечарском амбијенту превише подсећам на све препреке које су на том путу стављане пред нас, али желим да напоменем да је већина њих успешно савладана захваљујући вашем преданом раду, инспирисаном великој бризи за све грађане нашег Пожаревца. Те препреке су често биле производ криза и ситуација које су биле ван нашег домашаја и контроле, попут актуелне енергетске кризе, или нешто раније епидемије ковида. Мени као градоначелнику града импонује реакција свих вас, којом смо успели да све те кризе и проблеме ублажимо или потпуно решимо. Тиме смо, драги пријатељи, на делу показали да смо способни за велика дела и остварење амбициозних планова за будућност које смо поставили испред нас. Ти планови јесу за сада само наше лепе жеље, али сетимо су да су и неки већ остварени резултати такође некада били наши снови које смо прижељкивали да се остваре. Тако данас, гледамо како се неки наши суграђани запошљавају код великог светског инвеститора који је дошао у Пожаревац, и уживамо како ниче брза саобраћајница кроз Браничевски округ, као и већ завршене улице и путеви изграђени у овој години. Гледамо, драге даме и господо и прве спортисте и рекреативце како користе дуго очекивани Атлетски стадион и помоћни терен са вештачком подлогом у склопу будућег тренажног центра. И ово су само неки од резултата којима требамо да се поносимо.“

Велики допринос својим предузећима, организацијама, граду и грађанима, због чега су и награђени су Звонимир Ђокић, радник ЈП „Топлификација“ Пожаревац, Нена Вујисић, запослена у уристичкој организацији Града Пожаревца, као и др Нела Миљевић, запослена у Служби хитне помоћи Дома здравља Пожаревац.

Такође су награђени и Милијана Радовановић, запослена у Градској управи Града Пожаревца, Милан Јанковић, полицајац запослен у полицијској испостави, Марко Стојановић, криминалистички инспектор за сузбијање имовинских деликата, Драгана Милић Марковић, млађи инспектор за управне послове, Златан Живојиновић, вођа Сектора у Саобраћајној полицијској испостави и Драган Павловић, вођа ватрогасно-спасилачког батаљона у Сектору за ванредне ситуације.

Подели са другима: Facebook Twitter