Почетак » Актуелно
 

Награђени полицајци и ватрогасац године

Награђени су радници Министарства унутрашњих послова, полицијске управе Пожаревац који су остварили изузетне резултате у вршењу полицијске службе и појединац радник Републичког сектора за ванредне ситуације Града Пожаревца, ватрогасне службе Пожаревац који је остварио подвиг у спречавању или гашењу пожара, спасавању грађана и њихове имовине и отклањању других опасности по живот и здравље људи и материјалних добара.

Поводом новогодишњих празника у износу од по 10 хиљада динара награђено је пет радника МУП-а, полицијске и један припадник ватрогасне службе:

Ивица Илић, службених полицијске испоставе Пожаревац, Војислав Миленковић службеник саобраћајне полицијске испоставе Пожаревац, Недељковић Биљана, службеница одељења криминалистичке полиције, одсека за сузбијање привредног криминалитета, Вукмировић Иван, службеник одељења криминалистичке полиције, одсека за сузбијање привредног криминалитета, Ивошевић Татјана, службеник одсека за управне послове и Петровић Миљан, службеник сектора за ванредне ситуације.

Награде је уручио градоначелник Града Пожаревца, Бане Спасовић који је најпре изразио жаљење због трагично преминулог полицајца који је недавно изгубио живот на радном задатку.

Бане Спасовић

“То је тежина и одговорност једног посла који ви обављате на заштити грађана и имовине. Надам се да године које долазе неће бити тако тешке као ова и да ћете успешно да обављате свој посао и задатке и надам се да ће то бити највише из области превентиве, а не да дође до одређених случајева.”, истакао је Спасовић.

Подели са другима: Facebook Twitter