Почетак » Актуелно » О Граду
 

Најављени концерти у Пожаревцу

На данашњој конференцији за медије најављени су концерти 20. августа Рибље Чорбе и 25. августа Кербера у центру Пожаревца са почетком од 21 час.

У сусрет 54. Љубичевским коњичким играма, град Пожаревац, Туристичка организација Пожаревца и ЈЕЛЕН ПИВО организују ове концерте.

Градоначелник Града Пожаревца и председник ОО 54. Љубичевских коњичких игара Бане Спасовић је овом приликом истакао да је у последњих нешто више од годину дана много урађено на уређењу хиподрома, ергеле, бољој сарадњи са вишебојцима, као и квалитету игара.

Поновио је како је повећан наградни фонд и рекао да ће се из године у годину радити на квалитету игара са циљем да се подигну на врхунски ниво.

„Ове године направили смо велики корак по питању спонзора ушли смо у партнерски однос са једним од највећих брендова на српском тржишту, Апатинском пиваром односно Јелен пивом. Оваква велика манифестација заслужује велики бренд уз себе зато што заједно можемо да будемо велики“, истакао је Спасовић.

Затим је још додао: „Ја ћу вас само подсетити да пре неколико година оваква ситуација је била незамислива. Имали смо Игре које носе префикс међународне где је учествовало једно грло из иностранства. То сада није случај. Ми ћемо и ове године имати велики број грла из иностранства, до сада је потврђено учешће грла из Мађарске, Бугарске, Македоније, Босне и Херцеговине, Хрватске… О програму пратећих манифестација увек може да се дискутује, укуси су различити, али и њима ми желимо да се сврстамо у епицентар догађаја. Прошле године Дугме је привукло рекордан број људи на улице града од Здравка Чолића очекујемо исто. Понављам, најбитније за саму манифестацију је подизање квалитета на Хиподрому, спортски догађај мора да буде у фокусу, јер то је у складу са нашим циљем а то је да Пожаревац буде центар коњичког спорта Србије, што је препознало и председништво и Влада Републике Србије.

Маркетинг менаџер за српске брендове Апатинске пиваре, Никола Шућур данас је рекао да се организују концерти Рибље чорбе, 20. августа и Кербера, 25. августа.

Он је најавио да ће у наредним данима бити приређене промоције у граду и додао како су дошли да овде остану и после игара.

Апатинска пивара која је овогодишњи поносни пријатељ 54. Љубичевских коњичких игара, у част Пожаревљанима осмислила је специјалну етикету Јелен боце и приредила бројна изненађења током августа, закључио је Шућур.

Подели са другима: Facebook Twitter