Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Najavljeni koncerti u Požarevcu

Na današnjoj konferenciji za medije najavljeni su koncerti 20. avgusta Riblje Čorbe i 25. avgusta Kerbera u centru Požarevca sa početkom od 21 čas.

U susret 54. Ljubičevskim konjičkim igrama, grad Požarevac, Turistička organizacija Požarevca i JELEN PIVO organizuju ove koncerte.

Gradonačelnik Grada Požarevca i predsednik OO 54. Ljubičevskih konjičkih igara Bane Spasović je ovom prilikom istakao da je u poslednjih nešto više od godinu dana mnogo urađeno na uređenju hipodroma, ergele, boljoj saradnji sa višebojcima, kao i kvalitetu igara.

Ponovio je kako je povećan nagradni fond i rekao da će se iz godine u godinu raditi na kvalitetu igara sa ciljem da se podignu na vrhunski nivo.

„Ove godine napravili smo veliki korak po pitanju sponzora ušli smo u partnerski odnos sa jednim od najvećih brendova na srpskom tržištu, Apatinskom pivarom odnosno Jelen pivom. Ovakva velika manifestacija zaslužuje veliki brend uz sebe zato što zajedno možemo da budemo veliki“, istakao je Spasović.

Zatim je još dodao: „Ja ću vas samo podsetiti da pre nekoliko godina ovakva situacija je bila nezamisliva. Imali smo Igre koje nose prefiks međunarodne gde je učestvovalo jedno grlo iz inostranstva. To sada nije slučaj. Mi ćemo i ove godine imati veliki broj grla iz inostranstva, do sada je potvrđeno učešće grla iz Mađarske, Bugarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske… O programu pratećih manifestacija uvek može da se diskutuje, ukusi su različiti, ali i njima mi želimo da se svrstamo u epicentar događaja. Prošle godine Dugme je privuklo rekordan broj ljudi na ulice grada od Zdravka Čolića očekujemo isto. Ponavljam, najbitnije za samu manifestaciju je podizanje kvaliteta na Hipodromu, sportski događaj mora da bude u fokusu, jer to je u skladu sa našim ciljem a to je da Požarevac bude centar konjičkog sporta Srbije, što je prepoznalo i predsedništvo i Vlada Republike Srbije.

Marketing menadžer za srpske brendove Apatinske pivare, Nikola Šućur danas je rekao da se organizuju koncerti Riblje čorbe, 20. avgusta i Kerbera, 25. avgusta.

On je najavio da će u narednim danima biti priređene promocije u gradu i dodao kako su došli da ovde ostanu i posle igara.

Apatinska pivara koja je ovogodišnji ponosni prijatelj 54. Ljubičevskih konjičkih igara, u čast Požarevljanima osmislila je specijalnu etiketu Jelen boce i priredila brojna iznenađenja tokom avgusta, zaključio je Šućur.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter