Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Nastavak radova na niskonaponskoj mreži

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović je na najavio poboljšanje elektrosnabdevanja u Ljubičevu i pojedinim požarevačkim i kostolačkim ulicama nastavljanjem radova nakon 8 godina.

nastavak_radova

Spasović je potpisao ugovor sa direktorom Direkcije za izgradnju Mitrom Karadžićem i direktorom Elektrodistribucije Požarevac Dejanom Savićem o zajedničkom ulaganju u završetak niskonaponske mreže na pojedinim lokacijama koji je ostao nerealizovan poslednjih 8 godina. Naime, ova investicija je bila započeta po finansijskom planu Direkcije za izgradnju za 2008. godinu ali se sa radovima u međuvremenu stalo. Dogovoreno je da nakon rekonstrukcije mreže dalje upravljanje preuzima ED Požarevac.

Osim završetka započetih radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže u Ljubičevu, ugovor obuhvata i radove u ulicama Slobodarska, Janka Veselinovića, Borska, Uzun Mirkova i Vojvode Dobrnjca u Požarevcu kao i ulice Kozaračka i Porečka u Kostolcu.

-Zadovoljan sam načinom rešavanja ovog problema od strane aktuelnog gradskog rukovodstva i time što smo za vrlo kratko vreme od ponovnog pokretanja inicijative uspeli da dođemo do rešenja gorućeg problema za stanovnike Ljubičeva i nekoliko ulica u Požarevcu i Kostolcu. Istakao bih i da neće biti prekida u snabdevanju električnom energijom za vreme trajanja radova, napomenuo je ovim povodom dr Dejan Savić, direktor ED Požarevac.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter