Почетак » Актуелно » О Граду
 

Наставак радова на нисконапонској мрежи

Градоначелник Пожаревца Бане Спасовић је на најавио побољшање електроснабдевања у Љубичеву и појединим пожаревачким и костолачким улицама настављањем радова након 8 година.

nastavak_radova

Спасовић је потписао уговор са директором Дирекције за изградњу Митром Караџићем и директором Електродистрибуције Пожаревац Дејаном Савићем о заједничком улагању у завршетак нисконапонске мреже на појединим локацијама који је остао нереализован последњих 8 година. Наиме, ова инвестиција је била започета по финансијском плану Дирекције за изградњу за 2008. годину али се са радовима у међувремену стало. Договорено је да након реконструкције мреже даље управљање преузима ЕД Пожаревац.

Осим завршетка започетих радова на реконструкцији нисконапонске мреже у Љубичеву, уговор обухвата и радове у улицама Слободарска, Јанка Веселиновића, Борска, Узун Миркова и Војводе Добрњца у Пожаревцу као и улице Козарачка и Поречка у Костолцу.

-Задовољан сам начином решавања овог проблема од стране актуелног градског руководства и тиме што смо за врло кратко време од поновног покретања иницијативе успели да дођемо до решења горућег проблема за становнике Љубичева и неколико улица у Пожаревцу и Костолцу. Истакао бих и да неће бити прекида у снабдевању електричном енергијом за време трајања радова, напоменуо је овим поводом др Дејан Савић, директор ЕД Пожаревац.

Подели са другима: Facebook Twitter