Почетак » Актуелно
 

Наставља се ширење топлификационе мреже у МЗ Чачалица – измена режима саобраћаја

У МЗ Чачалица отварају се два градилишта. Реч је о изградњи дистрибутивно-топлифкационе мреже вредности 110 милиона динара на коју ће моћи да се прикључи око 200 објеката.

Радови ће се изводити у улици Цане Бабовић и Црногорској улици, рекао је дирецтор ЈП Топлификација Дејан Дачић. Прецизније, топлификациона мрежа подразумева све улице од ПП Одреда према улици Цане Бабовић до Слободарске 43 и Филипа Вишњића до броја 18. Што се тиче Црногорске улице, у питању су улице од ПП Одреда са Црногорском улицом и на десно, што укључује 80 објеката. Директор Дачић је замолио грађане за разумевање због радова у граду и измене саобраћаја у граду.

Он је још додао: ”Да би се нешто добило, морамо мало и да трпимо, све је то у интересу грађана, извините што радимо.”

Митар Караџић градски менаџер је подсетио да је и претходних година улагано у улицу ПП Одреда, па је тако урађена кишна и фекална канализација, као и замена азбестних цеви.

Он је најавио радове у граду и измене саобраћаја. Након завршетка радова на проширењу топлификационе мреже уследиће и потпуна реконструкција коловоза и тротоара са обе стране од аутобуске станице до вртића “Бубамара”. Ти радови би требало да почну крајем јуна или почетком јула. Улица ПП Одреда биће затворена за саобраћај од суботе, 11. маја. Грађани ће моћи да користе алтернативне правце, улицу Цане Бабовић и 6. Личке.

Такође ће од петка бити затворена и Партизанска улица од Лоле Рибара до Далматинске, где ће се вршити реконструкција коловоза и десна страна тротоара (код Спортског центра).

Од понедељка ће почети радови и на кишној канализацији у Далматинској улици, која ће такође бити затворена за саобраћај.

Подели са другима: Facebook Twitter