Početak » Aktuelno
 

Nastavlja se širenje toplifikacione mreže u MZ Čačalica – izmena režima saobraćaja

U MZ Čačalica otvaraju se dva gradilišta. Reč je o izgradnji distributivno-toplifkacione mreže vrednosti 110 miliona dinara na koju će moći da se priključi oko 200 objekata.

Radovi će se izvoditi u ulici Cane Babović i Crnogorskoj ulici, rekao je director JP Toplifikacija Dejan Dačić. Preciznije, toplifikaciona mreža podrazumeva sve ulice od PP Odreda prema ulici Cane Babović do Slobodarske 43 i Filipa Višnjića do broja 18. Što se tiče Crnogorske ulice, u pitanju su ulice od PP Odreda sa Crnogorskom ulicom i na desno, što uključuje 80 objekata. Direktor Dačić je zamolio građane za razumevanje zbog radova u gradu i izmene saobraćaja u gradu.

On je još dodao: ”Da bi se nešto dobilo, moramo malo i da trpimo, sve je to u interesu građana, izvinite što radimo.”

Mitar Karadžić gradski menadžer je podsetio da je i prethodnih godina ulagano u ulicu PP Odreda, pa je tako urađena kišna i fekalna kanalizacija, kao i zamena azbestnih cevi.

On je najavio radove u gradu i izmene saobraćaja. Nakon završetka radova na proširenju toplifikacione mreže uslediće i potpuna rekonstrukcija kolovoza i trotoara sa obe strane od autobuske stanice do vrtića “Bubamara”. Ti radovi bi trebalo da počnu krajem juna ili početkom jula. Ulica PP Odreda biće zatvorena za saobraćaj od subote, 11. maja. Građani će moći da koriste alternativne pravce, ulicu Cane Babović i 6. Ličke.

Takođe će od petka biti zatvorena i Partizanska ulica od Lole Ribara do Dalmatinske, gde će se vršiti rekonstrukcija kolovoza i desna strana trotoara (kod Sportskog centra).

Od ponedeljka će početi radovi i na kišnoj kanalizaciji u Dalmatinskoj ulici, koja će takođe biti zatvorena za saobraćaj.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter