Početak » Obaveštenja » O Gradu
 

Neophodna pomoć za operaciju u Austriji

Grad Požarevac pomaže i podržava akciju da se našem mladom sugrađaninu obezbedi neophodna pomoć za operaciju u Austriji.

Aleksandar Savić

Obraćamo se vašem cenjenom mediju molbom da, u okviru svojih prostornih i programskih mogućnosti – kajronima, najavama i drugim vrstama priloga, pružite pomoć ovoj humanitarnoj akciji.

Inače, dvadesetogodišnjem Aleksandru Saviću iz Brežana, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći prošle godine, bez njegove krivice, hitno je neophodna novčana pomoć za operaciju na očnoj klinici „AKH“ u Beču.

Roditelji su iz sopstvenih sredstava omogućili smeštaj u Beču, gde se trenutno nalazi i čeka na prvu operaciju nosa i donjeg levog kapka. Preostale dve operacje i to operacije gornjeg levog kapka i transplatacija levog oka uslediće do kraja ove godine, ukoliko roditelji uspeju da sakupe neophodna sredstva.

S obzirom na to da roditelji imaju skromna primanja i da su tokom prošle godine imali visoke izdatke za lečenje, kao i da su sami omogućili put i smeštaj u Beču, te da nisu u mogućnosti da plate neophodne tri operacije bez pomoći drugih, prinuđeni su da apeluju za novčanu pomoć.

Roditelji mole sve prijatelje i poznanike, kolege, sindikate preduzeća našeg okruga, kao i sve ljude dobre volje da razumeju situaciju u kojoj su se našli, i da shodno mogućnostima, učestvuju u prikupljanju sredstava za tri neophodne operacije sina Aleksandra Savića.

Novac možete uplatiti na dinarski račun:

Rade Savić, namenski tekući račun: 205-9011006113642-69  Komercijalna banka

Za detaljnije informacije: Rade Savić 064/123 11 85

Podeli sa drugima: Facebook Twitter