Почетак » Обавештења » О Граду
 

Неопходна помоћ за операцију у Аустрији

Град Пожаревац помаже и подржава акцију да се нашем младом суграђанину обезбеди неопходна помоћ за операцију у Аустрији.

Aleksandar Savić

Обраћамо се вашем цењеном медију молбом да, у оквиру својих просторних и програмских могућности – кајронима, најавама и другим врстама прилога, пружите помоћ овој хуманитарној акцији.

Иначе, двадесетогодишњем Александру Савићу из Брежана, који је тешко повређен у саобраћајној несрећи прошле године, без његове кривице, хитно је неопходна новчана помоћ за операцију на очној клиници „АКХ“ у Бечу.

Родитељи су из сопствених средстава омогућили смештај у Бечу, где се тренутно налази и чека на прву операцију носа и доњег левог капка. Преостале две операцје и то операције горњег левог капка и трансплатација левог ока уследиће до краја ове године, уколико родитељи успеју да сакупе неопходна средства.

С обзиром на то да родитељи имају скромна примања и да су током прошле године имали високе издатке за лечење, као и да су сами омогућили пут и смештај у Бечу, те да нису у могућности да плате неопходне три операције без помоћи других, принуђени су да апелују за новчану помоћ.

Родитељи моле све пријатеље и познанике, колеге, синдикате предузећа нашег округа, као и све људе добре воље да разумеју ситуацију у којој су се нашли, и да сходно могућностима, учествују у прикупљању средстава за три неопходне операције сина Александра Савића.

Новац можете уплатити на динарски рачун:

Раде Савић, наменски текући рачун: 205-9011006113642-69  Комерцијална банка

За детаљније информације: Раде Савић 064/123 11 85

Подели са другима: Facebook Twitter