Почетак » Обавештења
 

Обавештење – ЈП Топлификација

Користећи повољне временске услове, јер је већ три дана минимална температура ваздуха више од 14 степени, а максимална дневна око 25, врши се припрема за интервенцију на примарном вреловоду који од Синђелићеве улице води до насеља у Стишкој улици.

У току јануара извршена је привремена санација цурења јер нису могли бити обезбеђени услови за квалитетно заваривање за кратко време (због цурења воде) па је заварени спој “влажио”.

Да би се терен у саобраћајници Косанчићеве улице довео у првобитно стање, потребно је извршити поновно преваривање завареног споја. Због тога се користе ови повољни временски услови (када грејање није ни потребно) да се изврши трајна санација цурења.

Иако се цевовод дренира/празни већ два дана, очекујемо да ће се преваривање обавити најкасније до 20 часова 24. марта (а можда и данас ако стане цурење јер за само заваривање не треба више од 1 сата).

У међувремену, пошто се врше дужи временски прекиди у грејању у граду (од 10 до 20 часова) ноћног догревања неће бити на локацијама ограниченим улицама Југ Богданова, Немањина (непарна страна), Партизанска (парна страна део до Ватрогасног дома), Стишка (непарна страна) и Лоле Рибара (парна страна).

Овај прекид у догревању неће утицати на температуре у просторијама купаца јер, објективно, грејање није потребно када су просечне дневне температуре веће од 18 степени.

Подели са другима: Facebook Twitter