Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Obeležen Dan Požarevačke gimnazijeThe Day of High School in Pozarevac

Dan Požarevačke gimnazije svečano je obeležen u prostorijama ove obrazovne ustanove koja ove godine obeležava 151. godišnjicu rada. Profesorima i učenicima Dan škole je čestitao gradonačelnik Požarevca Miomir Ilić ističući izuzetno značajan doprinos Gimnazije u kvalitetnom edukovanju brojnih učenika od kojih su neki postali naučnici sa ugledom u čitavoj zemlji pa i  inostranstvu.

gimnazija_01

Direktorka Požarevačke gimnazije Danijela Žukovski govorila je o aktuelnom trenutku i perspektivama ove obrazovne institucije.Dan Požarevačke gimnazije svečano je obeležen u prostorijama ove obrazovne ustanove koja ove godine obeležava 151. godišnjicu rada. Profesorima i učenicima Dan škole je čestitao gradonačelnik Požarevca Miomir Ilić ističući izuzetno značajan doprinos Gimnazije u kvalitetnom edukovanju brojnih učenika od kojih su neki postali naučnici sa ugledom u čitavoj zemlji pa i  inostranstvu.

gimnazija_01

Direktorka Požarevačke gimnazije Danijela Žukovski govorila je o aktuelnom trenutku i perspektivama ove obrazovne institucije.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter