Почетак » Актуелно » О Граду
 

Обележен Дан Пожаревачке гимназијеThe Day of High School in Pozarevac

Дан Пожаревачке гимназије свечано је обележен у просторијама ове образовне установе која ове године обележава 151. годишњицу рада. Професорима и ученицима Дан школе је честитао градоначелник Пожаревца Миомир Илић истичући изузетно значајан допринос Гимназије у квалитетном едуковању бројних ученика од којих су неки постали научници са угледом у читавој земљи па и  иностранству.

gimnazija_01

Директорка Пожаревачке гимназије Данијела Жуковски говорила је о актуелном тренутку и перспективама ове образовне институције.Дан Пожаревачке гимназије свечано је обележен у просторијама ове образовне установе која ове године обележава 151. годишњицу рада. Професорима и ученицима Дан школе је честитао градоначелник Пожаревца Миомир Илић истичући изузетно значајан допринос Гимназије у квалитетном едуковању бројних ученика од којих су неки постали научници са угледом у читавој земљи па и  иностранству.

gimnazija_01

Директорка Пожаревачке гимназије Данијела Жуковски говорила је о актуелном тренутку и перспективама ове образовне институције.

Подели са другима: Facebook Twitter