Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Obeleženo 111 godina vrtića

Svečanom akademijom u Centru za kulturu obeleženo je 111 godina Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“.

Tanja Lončar – direktorka vrtića

Tanja Lončar direktorka vrtića je istakla da je ova ustanova veoma dobro opremljena sa svim sredstvima koja su joj potrebna u radu sa decom. Uspeh u poslovanju vrtića se duguje svim zaposlenima. Ona je još istakla da su u prethodnom periodu povećali kapacitet ustanove, oformljeno je više novih grupa za decu tako da su ove godine oformili novu grupu u „Leptiriću“.

Ispred lokalne samouprave na Akademiji se obratio predsednik Skupštine grada Požarevca Predrag Mijatović koji je istakao da često zaboravimo koliko je poseban trenutak u životu svakog deteta kada se po prvi put odvaja na nekoliko sati od svojih roditelja i priključuje grupi dece sa kojima je ravnopravan, i da samo zaposleni u vrtićima znaju koliko suza se prolije prvih dana kada se primaju nove grupe:

Predsednik Skupštine grada Požarevca – Predrag Mijatović

“Kao gradska vlast, razumemo da je za naše male sugrađane samo najbolje dovoljno dobro, pa smo i između dva dana Ustanove imali neka velika ulaganja poput radova na sanaciji i adaptaciji krovova na objektima „Bambi“, „Leptirić“ i „Majski cvet“. Takođe tu je i nova fasada i radovi na instalaciji centralnog grejanja u objektu „Bubamara“ i još mnogo toga čije bi nabrajanje oduzelo previše vremena od ovog svečanog događaja. Želim da vam na kraju napomenem, da grad visoko ceni vaše zalaganje, a tu mislim i na menadžment, vaspitačko i tehničko osoblje kao i zaposlene u administraciji.“

Na svečanoj akademiji dodeljenje su zahvalnice istaknutim pojedincima, institucijama i pojedincima, koji pružaju podršku u radu ove ustanove.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter