Почетак » Актуелно » О Граду
 

Обнова вртића у 2017. години (слике)

Градоначелник Пожаревца Бане Спасовић са сарадницима, обишао је вртиће „Пчелица“ и „Невен“, где се на лицу места упознао са проблемима и потребама Предшколске установе „Љубица Вребалов“. Градоначелнк је најавио да ће наредне године град уложити велика средства за сређивање објеката и унапређење услова боравка малишана у вртићима.

Домаћин обиласка била је В.Д. директора ПУ „Љубица Вребалов“ Марија Бајић са својим сарадницима. Она је овом приликом истакла да је град већ помогао тако што је издвојио средства за израду два пројекта за које се аплицирало код Канцеларије за јавна улагања. У питању су вртићи “Бамби” и “Пчелица” који би тим пројектима требало да се среде буквално“од пода до крова“.

Вршилац дужности директора пожаревачког вртића Марија Бајић је још истакла да су од градоначелника Спасовића добили и јасне инструкције на који начин да најприоритетније радове ставе на листу коју ће проследити његовим сарадницима које је задужио за сарадњу са менаџментом ПУ “Љубица Вребалов” на овим пословима.

Речено нам је да ће у наредној години град уложити велика средства у уређење наших објеката, чак је 2017. година названа “Годином вртића”, а за неке мање радове је током самог обиласка договорена реализација, закључила је Бајићева.

Подели са другима: Facebook Twitter