Почетак » Актуелно » О Граду
 

Отворен “LIDL” у Пожаревцу

Први продајни објекат “LIDL” у Пожаревцу је отворен у улици Ђуре Ђаковића ББ, у оквиру ритејл парка “STOP-SHOP”.

“LIDL” је отворио заменик градоначелника Града Пожаревца Саша Павловић, уз присуство представника компаније “LIDL”. Овом приликом заменик градоначелника Града Пожаревца Саша Павловић је изјавио да од када се чуло да ће у Србију доћи један од највећих трговинских ланаца на свету “LIDL”, жеља је била да се доведе овај бренд у Пожаревац:

Заменик градоначелника Града Пожаревца – Саша Павловић

“Ми као град желимо да имамо што већу конкурентност у свим привредним гранама тако и у трговини. Желимо да омогућимо нашим грађанима што већи избор и конкуренцију а самим тим и понуду. “LIDL” је компанија која има једну од најквалитенијих понуда са најнижим ценама на тржишту. Посебно ми је драго што ће овде у ових 1400м2 посао наћи 30 лица, што је још један корак ка смањењу броја незапослених а ми се боримо за свако радно место и сваки радник је битан за нас. Отварање овог објекта је доказ да смо на добром путу за привлачење како страних тако и домаћих инвеститора. Посебно задовољство ми је то да је “LIDL” отворен у оквиру “STOP-SHOP” ритејл парка, који је прва директна страна инвестиција која је реализована у Пожаревцу након неколико деценија. Тада смо са менаџментом “Immofinanz” најавили да ће овај ритејл парк веома брзо бити проширен што се као што и сами видите већ десило, а надамо се да ће бити још додатних проширења. Пратећи политику председника Републике Србије Александра Вучића у Пожаревцу је реализовано неколико инвестиција када је у питању отварање нових радних места, поред већ поменутог “STOP-SHOP”, са радом је стартовала кинеско-белгијска компанија која се бави рециклажом, покренули смо недавно и нову индустријску зону где ће до краја године бити отворена фабрика кафе, очекује нас фабрика кондиторских производа али ту се нећемо зауставити већ ћемо наставити да радимо у најбољем интересу наших суграђана.“

Јасмина Шрндић из корпоративних комуникација компаније “LIDL Srbija” изјавила је да им је задовољство што су отворили објекат у Пожаревцу:

Јасмина Шрндић

„Настављамо са отварањем “LIDL” продавница у жељи да јединствени концепт “LIDL” куповине постане део свакодневице и потрошача из Пожаревца и Железника, а ми ћемо се потрудити да добром снабдевеношћу, ценама и квалитетом придобијемо и њихово поверење. У знак захвалности за добродошлицу припремили смо слављеничке цене у новим продавницама, као и занимљиву понуду непрехрамбених артикала у складу са сезоном.“

У знак подршке и друштвене одговорности према локалној заједници у којој послује, компанија “LIDL Srbija” је поводом отварања, у сарадњи са компанијом “Таши-таши”, припремила и поклон изненађења – „Бебину чаробну кутију“ за све маме чије се бебе роде у пожаревачком породилишту недељу дана од дана отварања “LIDL”-а, односно од 11. до 17. јуна. Ови пакети намењени мамама и бебама садржаће висококвалитетне производе “LIDL” брендова „Cien“, „Lupilu“ и „Siempre“.

Подели са другима: Facebook Twitter