Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Otvoren „LIDL“ u Požarevcu

Prvi prodajni objekat „LIDL“ u Požarevcu je otvoren u ulici Đure Đakovića BB, u okviru ritejl parka „STOP-SHOP“.

„LIDL“ je otvorio zamenik gradonačelnika Grada Požarevca Saša Pavlović, uz prisustvo predstavnika kompanije „LIDL“. Ovom prilikom zamenik gradonačelnika Grada Požarevca Saša Pavlović je izjavio da od kada se čulo da će u Srbiju doći jedan od najvećih trgovinskih lanaca na svetu „LIDL“, želja je bila da se dovede ovaj brend u Požarevac:

Zamenik gradonačelnika Grada Požarevca – Saša Pavlović

“Mi kao grad želimo da imamo što veću konkurentnost u svim privrednim granama tako i u trgovini. Želimo da omogućimo našim građanima što veći izbor i konkurenciju a samim tim i ponudu. „LIDL“ je kompanija koja ima jednu od najkvalitenijih ponuda sa najnižim cenama na tržištu. Posebno mi je drago što će ovde u ovih 1400m2 posao naći 30 lica, što je još jedan korak ka smanjenju broja nezaposlenih a mi se borimo za svako radno mesto i svaki radnik je bitan za nas. Otvaranje ovog objekta je dokaz da smo na dobrom putu za privlačenje kako stranih tako i domaćih investitora. Posebno zadovoljstvo mi je to da je „LIDL“ otvoren u okviru „STOP-SHOP“ ritejl parka, koji je prva direktna strana investicija koja je realizovana u Požarevcu nakon nekoliko decenija. Tada smo sa menadžmentom „Immofinanz“ najavili da će ovaj ritejl park veoma brzo biti proširen što se kao što i sami vidite već desilo, a nadamo se da će biti još dodatnih proširenja. Prateći politiku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u Požarevcu je realizovano nekoliko investicija kada je u pitanju otvaranje novih radnih mesta, pored već pomenutog „STOP-SHOP“, sa radom je startovala kinesko-belgijska kompanija koja se bavi reciklažom, pokrenuli smo nedavno i novu industrijsku zonu gde će do kraja godine biti otvorena fabrika kafe, očekuje nas fabrika konditorskih proizvoda ali tu se nećemo zaustaviti već ćemo nastaviti da radimo u najboljem interesu naših sugrađana.“

Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije „LIDL Srbija“ izjavila je da im je zadovoljstvo što su otvorili objekat u Požarevcu:

Jasmina Šrndić

„Nastavljamo sa otvaranjem „LIDL“ prodavnica u želji da jedinstveni koncept „LIDL“ kupovine postane deo svakodnevice i potrošača iz Požarevca i Železnika, a mi ćemo se potruditi da dobrom snabdevenošću, cenama i kvalitetom pridobijemo i njihovo poverenje. U znak zahvalnosti za dobrodošlicu pripremili smo slavljeničke cene u novim prodavnicama, kao i zanimljivu ponudu neprehrambenih artikala u skladu sa sezonom.“

U znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, kompanija „LIDL Srbija“ je povodom otvaranja, u saradnji sa kompanijom „Taši-taši“, pripremila i poklon iznenađenja – „Bebinu čarobnu kutiju“ za sve mame čije se bebe rode u požarevačkom porodilištu nedelju dana od dana otvaranja „LIDL“-a, odnosno od 11. do 17. juna. Ovi paketi namenjeni mamama i bebama sadržaće visokokvalitetne proizvode „LIDL“ brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter