Почетак » Актуелно » О Граду
 

Отворен сајам запошљавања за пријем радника у ритејл парку „Stop-shop“ у Пожаревцу

У пожаревачком Центру за културу отворен је сајам запошљавања за радна места у компанијама које ће пословати у ритејл парку „Stop-shop“ у Пожаревцу који ће бити отворен 19. априла.

Данас су сва заинтересована лица, могла у директном контакту са послодавцима, предати свој CV и обавити разговор о условима и могућности запошљавања у овом тржном центру.

Сајам је организовао Град Пожаревац у сарадњи са Immofinanzom.

Бане Спасовић

Сајам је отворио градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић следећим речима:

„Време је такође и да званично, са великим задовољством и радошћу, јасно и гласно кажем, да се овим Сајмом запошљавања испуњава један део обећања. Обећања, којe смо као локална самоуправа дали у тренутку када смо преузели одговорност за власт у Пожаревцу, нова радна места! Првих три стотине… Пре савета, који имам за све оне који ће се данас представити послодавцима, дозволите ми да вас уверим у једно. Компаније које данас траже раднике су у власништву оних којима је циљ стварање профита, оних, који верују у тимски рад и цене поштеног и вредног радника.
То су једини услови које морате поштовати и особине које требате поседовати да би се запослили у Пожаревцу данас, а тако ће бити и сутра и заувек.

Политичка припадност при запошљавању, симпатисање овога или онога, везе и „комбинације”… су део далеке прошлости у коју смо их послали.

Зато вас драги суграђани охрабрујем и гарантујем вам да сте једини услов данас за добијање посла ВИ САМИ… дакле, ваша мотивација, ваше образовање и надасве – ваша марљивост и жеља за радом.

Дозволите ми да вам данас дам још један савет, везан за данашње интервјуе са послодавцима.

Будите искрени према компанијама које запошљавају и схватите ваш будући посао као свој сопствени.

Што се уважених послодаваца тиче, драге даме и господо, уверавам вас да сте дошли у град вредних људи и радника који ће вам ваше поверење вратити стоструко.“

У будућем ритејл парку посао ће наћи око 300 радника а свој пословни ангажман могу наћи у 16 компанија.

Иначе ово је прва директна страна инвестиција у Пожаревцу након много година и вредности је преко 10 милиона евра.

Подели са другима: Facebook Twitter