Почетак » Актуелно » О Граду
 

Отворене нове просторије Информативног центра Туристичке организације Града Пожаревца

Нове просторије су отворили директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић и председник Скупштине Града Пожаревца Бојан Илић.

Туристички инфо центар се налази у улици Табачка чаршија број 1.

У нове проторије су премештене сувенирница и управа локалне туристичке организације.

Марија Лабовић

Директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић је изразила задовљство што је Пожаревац добитник престижне награде Туристички цвет за манифестацију Љубичевске коњичке игре и нада се да ће овај центар у великој мери помоћи да се ниво туритичких услуга које град нуди подигне на виши ниво.

Бојан Илић

Председник Скупштине Града Пожаревца Бојан Илић између осталог је истакао да је туризам један од праваца стратегије развоја града Пожаревца. Потпуно нови и модеран концепт биће на услузи свим туристима како домаћим тако и страним. Интернет апликација која ће бити у понуди помоћи ће туриситима да добију све информације о туристичкој понуди града и околине, Виминицијума, манастира, Љубичева и осталих значајних локалитета. Он је најавио да ће преко апликација и мапа на интернету ускоро бити омогућено да се приступи јединственој туристичкој понуди Града Пожаревца и осталих локалних управа у околини.

Подели са другима: Facebook Twitter