Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Otvorene nove prostorije Informativnog centra Turističke organizacije Grada Požarevca

Nove prostorije su otvorili direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović i predsednik Skupštine Grada Požarevca Bojan Ilić.

Turistički info centar se nalazi u ulici Tabačka čaršija broj 1.

U nove protorije su premeštene suvenirnica i uprava lokalne turističke organizacije.

Marija Labović

Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović je izrazila zadovljstvo što je Požarevac dobitnik prestižne nagrade Turistički cvet za manifestaciju Ljubičevske konjičke igre i nada se da će ovaj centar u velikoj meri pomoći da se nivo turitičkih usluga koje grad nudi podigne na viši nivo.

Bojan Ilić

Predsednik Skupštine Grada Požarevca Bojan Ilić između ostalog je istakao da je turizam jedan od pravaca strategije razvoja grada Požarevca. Potpuno novi i moderan koncept biće na usluzi svim turistima kako domaćim tako i stranim. Internet aplikacija koja će biti u ponudi pomoći će turisitima da dobiju sve informacije o turističkoj ponudi grada i okoline, Viminicijuma, manastira, Ljubičeva i ostalih značajnih lokaliteta. On je najavio da će preko aplikacija i mapa na internetu uskoro biti omogućeno da se pristupi jedinstvenoj turističkoj ponudi Grada Požarevca i ostalih lokalnih uprava u okolini.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter