Početak » Aktuelno
 

Pobeda Zvezde, trijumf odbojke

Mladom radniku izmakao Peti trofej Superkupa za odbojkaše Zvezde

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su peti trofej Superkupa Srbije, pošto su savladali Mladi radnik sa 3:2, po setovima 25:16, 25:27, 25:14, 20:25 i 15:12.

odbojka_bane
U pauzi između prvog i drugog seta Vladimir Grbić, prvi potpredsednik OSS, predao je Banetu Spasoviću, gradonačelniku Požarevca, specijalnu plaketu Odbojkaškog saveza Srbije.
U izvanrednoj, sportskoj atmosferi prepune dvorane u Požarevcu, Zvezda je posle pet setova stilga do petog pehara. Posle dominantne igre u prvom setu, popustila je u finišu drugog, što je domaćin iskoristio i izjednačio na 1:1. U trećem setu, Zvezda je ponovo rano stekla veliku prednost, koju je uspešno sačuvala za novo vođstvo.

odbojka_1

odbojka_2
Početak četvrte deonice doneo je prednost Mladom radniku od šest poena koju nije ispustio do kraja, da bi crveno-beli na startu odlučujućeg seta otišli na 6:2 što je bilo nedostižno za rivala.
Najbolji kod pobednika bili su Blagojević sa 28, Stojsavljević sa 14 i Munćan sa 12 poena. U Mladom radniku bolji od ostalih bili su Jevtić sa 19, Dojčilović sa 15 i Duduj sa 13 poena.
Legendarni Vladimir Grbić predao je Nikoli Munćanu, kapitenu Crvene zvezde, pehar namenjen pobedniku Superkupa Srbije.

odbojka_3
Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca, i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, uručili su medalje odbojkašima Crvene zvezde.

odbojka_4

Podeli sa drugima: Facebook Twitter