Почетак » Актуелно
 

Победа Звезде, тријумф одбојке

Младом раднику измакао Пети трофеј Суперкупа за одбојкаше Звезде

Одбојкаши Црвене звезде освојили су пети трофеј Суперкупа Србије, пошто су савладали Млади радник са 3:2, по сетовима 25:16, 25:27, 25:14, 20:25 и 15:12.

odbojka_bane
У паузи између првог и другог сета Владимир Грбић, први потпредседник ОСС, предао је Банету Спасовићу, градоначелнику Пожаревца, специјалну плакету Одбојкашког савеза Србије.
У изванредној, спортској атмосфери препуне дворане у Пожаревцу, Звезда је после пет сетова стилга до петог пехара. После доминантне игре у првом сету, попустила је у финишу другог, што је домаћин искористио и изједначио на 1:1. У трећем сету, Звезда је поново рано стекла велику предност, коју је успешно сачувала за ново вођство.

odbojka_1

odbojka_2
Почетак четврте деонице донео је предност Младом раднику од шест поена коју није испустио до краја, да би црвено-бели на старту одлучујућег сета отишли на 6:2 што је било недостижно за ривала.
Најбољи код победника били су Благојевић са 28, Стојсављевић са 14 и Мунћан са 12 поена. У Младом раднику бољи од осталих били су Јевтић са 19, Дојчиловић са 15 и Дудуј са 13 поена.
Легендарни Владимир Грбић предао је Николи Мунћану, капитену Црвене звезде, пехар намењен победнику Суперкупа Србије.

odbojka_3
Бане Спасовић, градоначелник Пожаревца, и Зоран Аврамовић, директор маркетинга ОСС, уручили су медаље одбојкашима Црвене звезде.

odbojka_4

Подели са другима: Facebook Twitter