Почетак » Обавештења » О Граду
 

Почела дератизацијаstarted deration

Системска дератизација у Пожаревцу и Костолцу биће спроведена од 8. до 25. маја. Дератизацијом би требало да буду обухваћени стамбени објекти и домаћинства, депоније, шахте и гробља. Третман је за грађане бесплатан, саопштила је градска управа. Систематско уништавање штетних глодара требало би да се спроведе у око 22.000 домаћинстава и стамбених објеката у градовима и селима, на 30 депонија, преко 20 гробаља и више од 3.000 шахтова канализације.

Како се наводи у саопштењу градске управе неопходно је да се у предвиђеном року акцији одазову сва правна лица и грађани, како би поступак био успешан. Грађанима је, такође, упућена молба да омогуће несметан рад екипама Завода за дезинфекцију, дезинсекцију и дератизацију “Висан” из Београда коме је градска управа поверила посао.Системска дератизација у Пожаревцу и Костолцу биће спроведена од 8. до 25. маја. Дератизацијом би требало да буду обухваћени стамбени објекти и домаћинства, депоније, шахте и гробља. Третман је за грађане бесплатан, саопштила је градска управа. Систематско уништавање штетних глодара требало би да се спроведе у око 22.000 домаћинстава и стамбених објеката у градовима и селима, на 30 депонија, преко 20 гробаља и више од 3.000 шахтова канализације.

Како се наводи у саопштењу градске управе неопходно је да се у предвиђеном року акцији одазову сва правна лица и грађани, како би поступак био успешан. Грађанима је, такође, упућена молба да омогуће несметан рад екипама Завода за дезинфекцију, дезинсекцију и дератизацију “Висан” из Београда коме је градска управа поверила посао.