Почетак » Актуелно
 

Подељени поклон пакетићи малишанима из пожаревачких вртића

Први део пакетића за малишане који похађају вртиће Пчелица, Бамби, Лане, Душко Радовић, Бубамара, као и за оне који похађају предшколско припремне програме у селима Баре, Берање, Касидол, Брежане, Живица, Брадарац, Маљуревац, Набрђе, Трњане, Пољана, Пругово и Ћириковац подељени су у Спортском центру.

Сви поклони су распоређени за дечаке и девојчице према узрасту. Малишанима у пратњи родитеља, након програма који су за њих припремили чланови етно хора Градског ансамбла народних игара и песама, пакетиће су поделиле васпитачице предшколске установе “Љубица Вребалов” и представници града Пожаревца.

Тања Лончар, директорка ПУ „Љубица Вребалов“, напоменула је да је ово први пут да вртић поклања пакетиће деци, али су и дали себи задатак да у будућности наставе са овако лепом традицијом.

Малишанима из вртића „Невен“, „Даница Радосављевић“, „Лептирић“, „Сунашце“ и „Полетарац“, пакети ће бити подељени у четвртак, такође у СЦ „Пожаревац“ у 16 часова, а малишани из вртића и припремно – предшколских прогама добиће пакетиће у КСЦ „Костолац“ у петак 31. јануара у 16 часова.

 

Подели са другима: Facebook Twitter