Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Podrška Požarevca udruženju boracaSupport Pozarevac Veterans Association

Predsednik Skupštine grada Požarevca Bane Spasović i njegov zamenik Milić Jovanović, održali su prijem predstavnika Udruženja ratnih vojnih invalida u Svečanoj sali Gradskog zdanja.

udruzenje_boraca_01

Predsenik požarevačkog Udruženja Marin Stojković izložio je ideju o održavanju edukativnog kampa za decu palih boraca. Predsednik Skupštine, Bane Spasović rekao je da udruženje ima punu podršku lokalne samouprave, kao i u slučaju pomenutog kampa, jer je to obaveza čitave društvene zajednice. Zamenik predsednika Skupštine, Milić Jovanović poželeo je dobrodošlicu gostima, podstakao ih na istrajnost u realizaciji ideja i obećao svaku vrstu pomoći u skladu sa aktuelnim mogućnostima.Predsednik Skupštine grada Požarevca Bane Spasović i njegov zamenik Milić Jovanović, održali su prijem predstavnika Udruženja ratnih vojnih invalida u Svečanoj sali Gradskog zdanja.

udruzenje_boraca_01

Predsenik požarevačkog Udruženja Marin Stojković izložio je ideju o održavanju edukativnog kampa za decu palih boraca. Predsednik Skupštine, Bane Spasović rekao je da udruženje ima punu podršku lokalne samouprave, kao i u slučaju pomenutog kampa, jer je to obaveza čitave društvene zajednice. Zamenik predsednika Skupštine, Milić Jovanović poželeo je dobrodošlicu gostima, podstakao ih na istrajnost u realizaciji ideja i obećao svaku vrstu pomoći u skladu sa aktuelnim mogućnostima.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter