Почетак » Актуелно » О Граду
 

Подршка Пожаревца удружењу борацаSupport Pozarevac Veterans Association

Председник Скупштине града Пожаревца Бане Спасовић и његов заменик Милић Јовановић, одржали су пријем представника Удружења ратних војних инвалида у Свечаној сали Градског здања.

udruzenje_boraca_01

Предсеник пожаревачког Удружења Марин Стојковић изложио је идеју о одржавању едукативног кампа за децу палих бораца. Председник Скупштине, Бане Спасовић рекао је да удружење има пуну подршку локалне самоуправе, као и у случају поменутог кампа, јер је то обавеза читаве друштвене заједнице. Заменик председника Скупштине, Милић Јовановић пожелео је добродошлицу гостима, подстакао их на истрајност у реализацији идеја и обећао сваку врсту помоћи у складу са актуелним могућностима.Председник Скупштине града Пожаревца Бане Спасовић и његов заменик Милић Јовановић, одржали су пријем представника Удружења ратних војних инвалида у Свечаној сали Градског здања.

udruzenje_boraca_01

Предсеник пожаревачког Удружења Марин Стојковић изложио је идеју о одржавању едукативног кампа за децу палих бораца. Председник Скупштине, Бане Спасовић рекао је да удружење има пуну подршку локалне самоуправе, као и у случају поменутог кампа, јер је то обавеза читаве друштвене заједнице. Заменик председника Скупштине, Милић Јовановић пожелео је добродошлицу гостима, подстакао их на истрајност у реализацији идеја и обећао сваку врсту помоћи у складу са актуелним могућностима.

Подели са другима: Facebook Twitter