Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Pokloni prvacima povodom Dana oslobođenja

Povodom Dana oslobođenja grada Požarevca, kako već postaje praksa, funkcioneri lokalne samouprave posetili su osnovne škole na teritoriji grada i ovom prilikom obradovali prvake prigodnim poklonima u vidu školskog pribora što će doprineti da mališanima ovaj dan ostane u prijatnom sećanju.

prvaci_2

prvaci_3

Osnovnu školu “Dositej Obradović” posetili su gradonačelnik Bane Spasović i član gradskog veća Dragan Kostić i uručili poklon pakete za 137 prvaka raspoređenih u pet odeljenja, koliko ih je i upisno u školskoj 2016/17. godini u ovoj školi, poželevši im puno uspeha i petica.

Prvaci OŠ “Dositej Obradović” su gradonačelniku poklonili crtež kao simbol zahvalnosti.

prvaci-4

prvaci-5

prvaci-6

Takođe, gradonačelnik Spasović posetio je i OŠ “Sveti Sava” gde je uručio poklon pakete za 86 prvaka ove škole raspoređenih u tri odeljenja u gradu i jedno u Ćirikovcu. Učenici su kao znak pažnje otpevali pesmu koju su pripremili sa svojim učiteljicama.

Predsednik Skupštine grada Bojan Ilić i član gradskog veća Marko Milojević poklon pakete školskog pribora uručili su za 91 prvaka u OŠ “Vuk Karadžić”. U znak zahvallnosti dobili su poklon crteže od prvaka ove škole.

Prvake u OŠ “Kralj Aleksandar I “ posetili su članovi gradskog veća Dejan Krstić i Vladimir Petrović i uručili poklon pakete školskog pribora za 98 prvaka, raspoređenih u četiri odeljenja.

prvaci-7

prvaci-8

Pomoćnik gradonačelnika Marko Savić, savetnik predsednika skupštine Novica Živnović i član veća Aleksandar Stojanović danas su posetili prvake u OŠ “Božidar Dimitrijević Kozica” u Bradarcu i uručili im poklone.

Prvake u OŠ “Miloš Savić” u Lučici poklon pakete uručili su članovi veća Ana Miljanić i Vesna Pejić dok je zamenik gradonačelnika Saša Pavlović i član veća Srđan Radovanović posetili OŠ “Jovan Cvijić” u Kostolcu.

prvaci-9

prvaci-10

prvaci-11

prvaci-12

Podeli sa drugima: Facebook Twitter