Почетак » Актуелно » О Граду
 

Пола века Центра за социјални радA half-century of the Center for Social Work

Центар за социјални рад у Пожаревцу обележио је педесет година рада. Запослени у Центру прославили су Светог Јована Златоустог, крсну славу ове установе. Резање славског колача обављено је у Саборној цркви у Пожаревцу. Овогодишњи колачар била је Бранка Ђорђевић, која је дужност домаћина славе за наредну годину предала Иконији Јовановић.

Тим поводом, истог дана, пожаревачки Центар за социјални рад обележио је и пола века постојања Свечаном академијом у Градском здању Пожаревца коме су присуствовали челни функционери локалне самоуправе, представници јавног живота, Војске Србије, полиције, донатори, пријатељи и грађани.Центар за социјални рад у Пожаревцу обележио је педесет година рада. Запослени у Центру прославили су Светог Јована Златоустог, крсну славу ове установе. Резање славског колача обављено је у Саборној цркви у Пожаревцу. Овогодишњи колачар била је Бранка Ђорђевић, која је дужност домаћина славе за наредну годину предала Иконији Јовановић.

Тим поводом, истог дана, пожаревачки Центар за социјални рад обележио је и пола века постојања Свечаном академијом у Градском здању Пожаревца коме су присуствовали челни функционери локалне самоуправе, представници јавног живота, Војске Србије, полиције, донатори, пријатељи и грађани.

Подели са другима: Facebook Twitter