Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Pola veka Centra za socijalni radA half-century of the Center for Social Work

Centar za socijalni rad u Požarevcu obeležio je pedeset godina rada. Zaposleni u Centru proslavili su Svetog Jovana Zlatoustog, krsnu slavu ove ustanove. Rezanje slavskog kolača obavljeno je u Sabornoj crkvi u Požarevcu. Ovogodišnji kolačar bila je Branka Đorđević, koja je dužnost domaćina slave za narednu godinu predala Ikoniji Jovanović.

Tim povodom, istog dana, požarevački Centar za socijalni rad obeležio je i pola veka postojanja Svečanom akademijom u Gradskom zdanju Požarevca kome su prisustvovali čelni funkcioneri lokalne samouprave, predstavnici javnog života, Vojske Srbije, policije, donatori, prijatelji i građani.Centar za socijalni rad u Požarevcu obeležio je pedeset godina rada. Zaposleni u Centru proslavili su Svetog Jovana Zlatoustog, krsnu slavu ove ustanove. Rezanje slavskog kolača obavljeno je u Sabornoj crkvi u Požarevcu. Ovogodišnji kolačar bila je Branka Đorđević, koja je dužnost domaćina slave za narednu godinu predala Ikoniji Jovanović.

Tim povodom, istog dana, požarevački Centar za socijalni rad obeležio je i pola veka postojanja Svečanom akademijom u Gradskom zdanju Požarevca kome su prisustvovali čelni funkcioneri lokalne samouprave, predstavnici javnog života, Vojske Srbije, policije, donatori, prijatelji i građani.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter