Početak » Obaveštenja » O Gradu
 

Poziv za učešće u projektu „Naše pravo da živimo bolje“

slika

U okviru sprovođenja projekta „Naše pravo da živimo bolje“, koji realizuju Udruženje Roma Braničevskog okruga i grad Požarevac, predviđena je tromesečna biznis trening obuka za lica romske nacionalnosti.

Biznis trening obuka je šansa da savladate veštine u domenu započinjanja sopstvenog biznisa, plasiranja proizvoda ili usluge na tržište, kreiranja biznis plana, analize tržišta i konkurencije, minimizacija troškova, poslovna komunikacija i steknete uvid u pregled svih fondova koji finansiraju mlade preduzetnike – uključujući i samu obuku za apliciranje za sredstva koja dodeljuju ovi fondovi.

Biznis trening obuka je prilika da steknete neophodne veštine kako bi bili u prilici da na pravi način započnete sopstveni biznis, razmotirte sve potencijalne mogućnosti finansiranja, steknete nova poznanstva, saznate više o iskustvima uspešnih preduzetnika i započnete profesionalnu preduzetničku karijeru na pravi način.

Biznis trening obuka traje tri meseca: od oktobra do decembra, a za sve koji žele da uzmu učešće obezbeđeni su prevoz i obrok.

Prijava za obuku se vrši u prostorijama Romskog edukativnog centra, Moše Pijade bb, kod kasarne i Istorijskog arhiva.

Za sve informacije možete se obratiti na e-mail adresi: urbo.po@mts.rs ili na brojeve telefona 012/213-783 ili 064/327-13-14

Udruženje Roma Braničevskog okruga

P R E D S E D N I K

Miroslav Veljković, s.r.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter