Почетак » Актуелно » О Граду
 

Пријем грађана код градоначелника

Пожаревачки градоначелник Бане Спасовић је одржао још један од пријема грађана који су раније изразили жељу да са њим поразговарају лично.

prijem_3

Како је раније најавио, овакви разговори постају пракса и организују се чим му, како је навео, време и остале обавезе дозволе.

– Да, имали смо шести или седми организовани пријем заинтересованих грађана који је још једном показао да је потреба за овим видом комуникације велика, као и да даје опипљиве резултате. На пример, сазнао сам за неколико проблема на која наилазе грађани при сусрету са разним градским службама и јавним предузећима. Иако се нека од њих чине безначајним, сигуран сам да их можемо отклонити и олакшати живот суграђанима. – навео је градоначелник Спасовић који је за ове састанке позвао и своје сараднике, како би за своје саговорнике имао потпуније информације. На пријему су били присутни и чланови Градског већа Драган Костић, Срђан Радовановић и Весна Пејић, помоћник градоначелника Марко Савић, начелница Одељења за имовинско правне послове Драгана Живановић као и начелница Градске управе Сузана Булајић.

Из Кабинета градоначелника су још једном позвали грађане да се, уколико имају потребе, и даље пријављују за овај вид разговора са представницима градске власти а то могу учинити сваког радног дана у згради Начелства. Сви пријављени биће позвани на један од следећих термина пријема, поручују из Кабинета.

 

Подели са другима: Facebook Twitter