Почетак » Актуелно » О Граду
 

Пријем шампиона Марка Мијатовића

После Европског шампионата у кик боксу

Функционери локалне самоуправе града Пожаревца и Спортског савеза приредили су пријем у свечаној сали Градског здања за суграђанина Марка Мијатовића који је на Европском шампионату у кик боксу освојио златну медаљу.

Са пријема спортисте

Са пријема спортисте

-Поносан сам што у нашем граду постоји такав спортиста као што је Марко. Он је оличење момка који је поштен, вредан, смеран, радан и све је то на крају резултирало његовом великом успеху у кик боксу, који тренира тек две године, рекао је на пријему Владимир Петровић, члан Градског већа задужен за омладину и спорт, и изразио наду да ће уз помоћ градских власти више учинити за децу која тренирају борилачке вештине.

Марку је на успеху честитао председник Спортског савеза Слободан Јовић и пожалео му пуно успеха у будућности.

Свако улагање у спорт је улагање у будућност. Град за 2016. годину издваја значајна средства за спорт – 100 милиона динара. Захваљујем се челницима града који су препознознали значај улагања у спорт јер деци треба пружити све услове да би остварили још боље резултате, напоменуо је Јовић.

Са пријема спортисте

Са пријема спортисте

Марко Мијатовић рођен је 1995. године и бави се борилачким спортовима од своје седме године. Тренира у три клуба: Винг чун кунг фу клубу Пожаревац, Клубу борилачких спортова 012 и џиу џицу клубу “Шинбукан”. До сада је освојио преко 100 медаља на разним такмичењима.

Подели са другима: Facebook Twitter