Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Prijem šampiona Marka Mijatovića

Posle Evropskog šampionata u kik boksu

Funkcioneri lokalne samouprave grada Požarevca i Sportskog saveza priredili su prijem u svečanoj sali Gradskog zdanja za sugrađanina Marka Mijatovića koji je na Evropskom šampionatu u kik boksu osvojio zlatnu medalju.

Sa prijema sportiste

Sa prijema sportiste

-Ponosan sam što u našem gradu postoji takav sportista kao što je Marko. On je oličenje momka koji je pošten, vredan, smeran, radan i sve je to na kraju rezultiralo njegovom velikom uspehu u kik boksu, koji trenira tek dve godine, rekao je na prijemu Vladimir Petrović, član Gradskog veća zadužen za omladinu i sport, i izrazio nadu da će uz pomoć gradskih vlasti više učiniti za decu koja treniraju borilačke veštine.

Marku je na uspehu čestitao predsednik Sportskog saveza Slobodan Jović i požaleo mu puno uspeha u budućnosti.

Svako ulaganje u sport je ulaganje u budućnost. Grad za 2016. godinu izdvaja značajna sredstva za sport – 100 miliona dinara. Zahvaljujem se čelnicima grada koji su prepoznoznali značaj ulaganja u sport jer deci treba pružiti sve uslove da bi ostvarili još bolje rezultate, napomenuo je Jović.

Sa prijema sportiste

Sa prijema sportiste

Marko Mijatović rođen je 1995. godine i bavi se borilačkim sportovima od svoje sedme godine. Trenira u tri kluba: Ving čun kung fu klubu Požarevac, Klubu borilačkih sportova 012 i džiu džicu klubu “Šinbukan”. Do sada je osvojio preko 100 medalja na raznim takmičenjima.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter