Почетак » Актуелно
 

Пријем за рукометаше „Рудара“ из Костолца

Рукометаши „Рудара“ из Костолца су недавно изборили повратак у Супер лигу Србије највиши ранг такмичења у држави тим поводом градоначелник Града Пожаревца Саша Павловић је уприличио пријем за ову екипу и руководство клуба.

Овом приликом градоначелник је изјавио да је локална самоуправа у претходном перидоу издвојила значајна средства за спортску инфраструктуру и за финансирање самих клубова:

Градоначелник Града Пожаревца – Саша Павловић

„Ово место, које је до сада примило најважније госте града, као и Пожаревљане који су у различитим областима постизали велике успехе, данас слави спортске победнике. Окупили смо се да укажемо част екипи, стручном штабу и руководству рукометног клуба „Рудар“ из Костолца који се на велика врата враћа у Супер лигу Србије. Желим да вам поручим да током свог похода по Супер „Б“ лиги ове сезоне нисте имали навијаче само из Костолца, већ и са читаве територије Града Пожаревца. Ви сте се свима њима одужили фантастичним утакмицама које су некада имале превише узбудљиве завршнице.“

Ненад Јанков – председник РК „Рудар“

Ненад Јанков председник РК „Рудар“ се захвалио на пријему и на великој подршци коју добијају од Града Пожаревца и Градске општине Костолац истакавши да је сезона била турбулентна али да се завршила на најбољи могући начин.