Почетак » Актуелно » О Граду
 

Проглашени победници V Смотре драмских аматера

Треће вечери Смотре драмских аматера, пожаревачкој публици се представио изузетан глумачки ансамбл аматерског позоришта из Крњева. Млади глумци овог позоришта одиграли су представу „Љубав на сеоски начин“. За најбољу глумицу вечери проглешена је Катарина Глигоријевић, док је најбољи глумац вечери Горан Лекић.

Последње вечери Смотре наступило је аматерско позориште „Жанка Стокић“ из Великог Градишта са представом „Сумњиво лице“. За најбољег глумца вечери проглашен је Мирко Јенић, док је најбоља глумица вечери Марина Милићевић. Ово двоје глумаца ушло је у конкуренцију, заједно са осталим најбољим глумцима и глумицама претходних вечери, за главне награде фестивала.

За најбољу глумицу Пете смотре драмских аматера Подунавља и Поморавља проглашена је Катарина Глигоријевић из Аматерског позоришта Крњево. Најбољи глумац смотре је Мирко Јенић из Аматерског позоришта „Жанка Стокић“ из Великог Градишта, док је најбоља представа „Љубав на сеоски начин“, КУД „Обилић“ из Крњева. Ова представа биће изведена на завршној вечери Осмих сусрета варошких позоришта „Миливојев штап и шешир“, крајем фебруара ове године.


 

Галерија слика

 

Подели са другима: Facebook Twitter