Почетак » Актуелно » О Граду
 

Интерактивна радионица: Пројекат социјалне инклузије деце и младих из осетљивих група Друштвено-креативна едукација „приДРУЖИ СЕ и ти!“

У Основној школи „Краљ Александар I“, одржана је Интерактивна радионица, која се спроводи у склопу пројекта социјалне инклузије деце и младих из осетљивих група Друштвено-креативна едукација „приДРУЖИ СЕ и ти!“. Пројекат спроводи удружење „Урбан Стреам“, Центар за социјални рад и Основне школе Краљ Александар, Десанка Максимовић, Доситеј Обрадовић, Свети Сава и Вук Караџић, уз подршку Града Пожаревца.

Радионици је присуствовала члан градског већа задужена за спорт,омладину и туризам Ана Миљанић. На трибини је представљено удружење, пројекат, подршка Града Пожаревца, као и партнерске организације.

Након представљања пројекта, у оквиру интерактивне радионице учесници пројекта су извели припремљени програм и представили свој тромесечни рад. Овај пројекат се спроводи у оквиру финансирања и суфинансирања пројеката/програма НВО и удружења од јавног интереса за град Пожаревац, за 2016. Годину.

Подели са другима: Facebook Twitter