Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Interaktivna radionica: Projekat socijalne inkluzije dece i mladih iz osetljivih grupa Društveno-kreativna edukacija „priDRUŽI SE i ti!“

U Osnovnoj školi „Kralj Aleksandar I“, održana je Interaktivna radionica, koja se sprovodi u sklopu projekta socijalne inkluzije dece i mladih iz osetljivih grupa Društveno-kreativna edukacija „priDRUŽI SE i ti!“. Projekat sprovodi udruženje „Urban Stream“, Centar za socijalni rad i Osnovne škole Kralj Aleksandar, Desanka Maksimović, Dositej Obradović, Sveti Sava i Vuk Karadžić, uz podršku Grada Požarevca.

Radionici je prisustvovala član gradskog veća zadužena za sport,omladinu i turizam Ana Miljanić. Na tribini je predstavljeno udruženje, projekat, podrška Grada Požarevca, kao i partnerske organizacije.

Nakon predstavljanja projekta, u okviru interaktivne radionice učesnici projekta su izveli pripremljeni program i predstavili svoj tromesečni rad. Ovaj projekat se sprovodi u okviru finansiranja i sufinansiranja projekata/programa NVO i udruženja od javnog interesa za grad Požarevac, za 2016. Godinu.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter