Почетак » Актуелно » Градска општина Костолац
 

Расписани избори за Скупштину Градске општине Костолац за 24. децембар

Председник Скупштине Града Пожаревца Бојан Илић расписао је изборе за Скупштину Градске општине Костолац за 24. децембар.

Након расписивања избора председник Илић се обратио медијима следећим речима:

Бојан Илић

„Поштовани грађани Костолца, управо сам расписао изборе за одборнике Скупштине Градске општине Костолац за недељу, 24. децембар 2017. године. Ова одлука ступиће на снагу објављивањем у Службеном гласнику Града Пожаревца када ће и званично почети рокови за спровођење изборних радњи.

Обраћајући се нарочито онима који ће на овим изборима по први пут гласати, али и онима који су од раније користили то своје законско право, подсећам на важност учествовања у бирању народних представника.

Решавање и најмањег проблема у вашој градској општини, месној заједници, па и улици у којој живите повезано је са способношћу одборника и листа на којима се налазе, те их бирајте мудро и пажљиво. Свој глас дајте онима у које имате поверења и који су показали видљиве резултате у времену иза нас.

Позивам вас да судбину своје породице и суграђана дате у руке, не оних који знају како не треба већ у руке оних који знају како треба, и да у тој одлуци потпуно занемарите и одбаците негативне кампање које се не тичу планова и визије напретка Костолца.

Поштовани представници политичких партија и удружења који намеравате да затражите поверење грађана Костолца 24. децембра, вас позивам да искрено и поштено својим програмима за будућност и резултатима из прошлости станете пред бираче, поштујући оне који не размишљају као ви.

Драги Костолчани, ови избори долазе у тренутку када се, и поред тешких одлука, Србија видно стабилизује, па је то неопходо и за сваки њен део. Мислим да не морам да вам говорим о значају коју за државу има Костолац и да су очи свих грађана Србије упрте у вас.

Видан напредак у свим доменима живота у Костолцу и припадајућим селима попут нових улица, тргова, комуналне инфраструктуре, нових садржаја из области спорта, културе и туризма, као и енергетског система ТЕ – КО Костолац, стављају пред ваш избор још једну додатну одговорност. Одговорност да одаберете оне за које сматрате да ће тај развој успети да наставе, а не оне који ће га зауставити или чак преусмерити уназад.“

Недељу, 24. децембар желим да доживите као дан кога ћете се сећати као онај када сте својим гласом помогли да се настави развој Костолца и бољи живот свих грађана у њему, без обзира на њихову националну и верску припадност, закључио је на крају Илић.

Подели са другима: Facebook Twitter