Почетак » Актуелно » Обавештења
 

Саопштење – ЈП Топлификација

Поштовани,

Поводом писања у појединим медијима у вези интервенције у Београдској улици, обавештавамо Вас да ЈП “Топлификација” није заборавила на локације на којима су вршене хитне интервенције и да ће сваку од њих довести у првобитно стање када се за то стекну услови.

У конкретном случају, стицање услова не значи позитивне спољне темепратуре и лепо време, већ низ претходних активности које треба извести. Предметна шахта и две у њеној непосредној близини, треба комплетно да се реконструишу а то обухвата обимније грађевинске и машинске радове који подразумевају вишедневни прекид у испоруци топлотне енергије. ЈП “Топлификација” планира до ове радове, као и замену делова цевне мреже на овој локацији, изведе у току ремонтних радова након завршетка грејне сезоне. У овом моменту шахта је “обезбеђена” шутом који се налази у њеној околини и скреће пажњу пролазницима и возачима да не прилазе овој локацији.

Често су грађани негодовали на локацијама на којима се приликом радова остављају гомиле песка, земље и шута као баријере од нежељених упадања у канале и томе слично. Сигнализација која се оставља и ограде су често плен пролазника и нису најбоље обезбеђење тако да се прибегава решењу које не изгледа лепо али је сигурније. У сваком случају, ЈП “Топлификација” ће мало боље уредити простор око поменуте шахте, и до даљег повести више рачуна о таквим локацијама. Овом приликом се извињавамо житељима Београдске улице и захваљујемо грађанима који нам указују на пропусте којих ће бити све мање уколико се сви заједно понашамо одговорно.

Подели са другима: Facebook Twitter