Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Savremenije brendiranje Ljubičevski konjičkih igara

Radi postizanja što većeg kvaliteta Ljubičevskih konjičkih igara, neophodno je na znatno savremeniji način pristupiti ukupnom brendiranju ove jedinstvene manifestacije, istaknuto je na prvom sastanku Organizacionog odbora ovogodišnjih, 53. po redu LjKI, čiji će počasni predsednik i generalni pokrovitelj biti predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić.

Pored insistiranja predstavnika medija da se konkretno otkriju glavne novine ovogodišnjih Igara u odnosu na prethodne, nije dat konkretan odgovor a kao razlog navedena je želja da se Požarevljani i gosti Požarevca prijatno iznenade učinjenim.

LJKI_01

Javnosti su se, nakon održanog sastanka, obratili predsednik OO LjKI, Bane Spasović, kao i Stanislava Pak, predstavnik Kabineta predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića, inače njegova savetnica a koja će u organizacionom odboru obavljati funkciju zamenika predsednika.

-Još jednom se zahvaljujem predsedniku Nikoliću na pokroviteljstvu ovogodišnjih Igara i prihvatanju funkcije počasnog predsednika. Siguran sam da će ove Igre biti znatno drugačije od prethodnih i to će se itekako primetiti, a takođe počinjemo dugoročno i studiozno brendiranje koje će u godinama koje slede jasno pozicionirati LjKI kao manifestaciju od nacionalnog značaja, kazao je Bane Spasović.

Savetnica predsednika RS Tomislava Nikolića, Stanislava Pak, i sam Kabinet su, čini se, rešeni da svojim angažovanjem značajno podignu kvalitet Ljubičevskih konjičkih igara i utiču na to da se daleko više turista, domaćih a naročito stranih, u narednim godinama slije u Požarevac početkom septembra.

-Još prošle godine, kada sam prisustvovala Igrama, jasno sam uvidela da su one blago koje je shvaćeno isuviše olako i to će se promeniti. Ljubičevske konjičke igre ćemo osnažiti i u sportskom smislu ali naročito u domenu defilea koji će ove godine imati multimedijalni karakter, inspirisan našom tradicijom i istorijom. Glavni zadatak nam je da se medijski ove godine LjKI proprati adekvatno renomeu koji mu pripada i to će biti jedan od naših glavnih zadataka, kazala je savetnica Stanislava Pak.

Budući da je ovo tek prvi sastanak, nije bilo reči o detaljima programa u centru grada ali se više puta naznačilo da će svi oni koji tih dana budu u Požarevcu, biti prijatno iznenađeni novim, sveukupnim izgledom Ljubičevskim konjičkim igrama.

Podsećamo, Organizacioni odbor 53.Ljubičevskih konjičkih igara čine: Tomislav Nikolić, počasni predsednik i generalni pokrovitelj, Bane Spasović, predsednik i Stanislava Pak, zamenik predsednika kao i brojni članovi iz raznovrsnih oblasti vezanih za Igre.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter