Почетак » Актуелно » О Граду
 

Савременије брендирање Љубичевски коњичких игара

Ради постизања што већег квалитета Љубичевских коњичких игара, неопходно је на знатно савременији начин приступити укупном брендирању ове јединствене манифестације, истакнуто је на првом састанку Организационог одбора овогодишњих, 53. по реду ЉКИ, чији ће почасни председник и генерални покровитељ бити председник Републике Србије Томислав Николић.

Поред инсистирања представника медија да се конкретно открију главне новине овогодишњих Игара у односу на претходне, није дат конкретан одговор а као разлог наведена је жеља да се Пожаревљани и гости Пожаревца пријатно изненаде учињеним.

LJKI_01

Јавности су се, након одржаног састанка, обратили председник ОО ЉКИ, Бане Спасовић, као и Станислава Пак, представник Кабинета председника Републике Србије Томислава Николића, иначе његова саветница а која ће у организационом одбору обављати функцију заменика председника.

-Још једном се захваљујем председнику Николићу на покровитељству овогодишњих Игара и прихватању функције почасног председника. Сигуран сам да ће ове Игре бити знатно другачије од претходних и то ће се итекако приметити, а такође почињемо дугорочно и студиозно брендирање које ће у годинама које следе јасно позиционирати ЉКИ као манифестацију од националног значаја, казао је Бане Спасовић.

Саветница председника РС Томислава Николића, Станислава Пак, и сам Кабинет су, чини се, решени да својим ангажовањем значајно подигну квалитет Љубичевских коњичких игара и утичу на то да се далеко више туриста, домаћих а нарочито страних, у наредним годинама слије у Пожаревац почетком септембра.

-Још прошле године, када сам присуствовала Играма, јасно сам увидела да су оне благо које је схваћено исувише олако и то ће се променити. Љубичевске коњичке игре ћемо оснажити и у спортском смислу али нарочито у домену дефилеа који ће ове године имати мултимедијални карактер, инспирисан нашом традицијом и историјом. Главни задатак нам је да се медијски ове године ЉКИ пропрати адекватно реномеу који му припада и то ће бити један од наших главних задатака, казала је саветница Станислава Пак.

Будући да је ово тек први састанак, није било речи о детаљима програма у центру града али се више пута назначило да ће сви они који тих дана буду у Пожаревцу, бити пријатно изненађени новим, свеукупним изгледом Љубичевским коњичким играма.

Подсећамо, Организациони одбор 53.Љубичевских коњичких игара чине: Томислав Николић, почасни председник и генерални покровитељ, Бане Спасовић, председник и Станислава Пак, заменик председника као и бројни чланови из разноврсних области везаних за Игре.

Подели са другима: Facebook Twitter