Почетак » Актуелно
 

Школа спорта и бесплатни термини у пожаревачкој хали за време распуста

На конференцији за медије коју је организовао КСЦ Пожаревац представљен је низ програма који ће бити на располагању основцима и средњошколцима током зимског распуста.

Новина у односу на претходне године је Универзална спортска школа која почиње 30. јануара а завршава се 13. фебруара. У њој ће основци, подељени у две групе и два термина са наставницима физичког васпитања радити на, брзини, снази, спретности и побољшању моторичких способности.

За млађи школски узраст, до четвртог разреда, планиран је термин од 11 до 12 часова, док ће старији користити термин од 12 до 14 часова и то сваког радног дана до 10. фебруара.

Овај програм Културно спортски центар реализује уз помоћ Града Пожаревца. Такође, град као оснивач је дао подршку и програм који је био реализован и претходне године а односи се на бесплатно уступање коришћења термина у Хали спортова. Велику салу Хале спортова ученици могу користити сваког радног дана од 7 до 14 часова, а стони тенис током целог дана. Директор КСЦ Пожаревац Ненад  Митић је навео да ученици, који се најмање један дан раније најаве, морају да дођу организовано у групама, уз пратњу родитеља или неког старијег.

Поред ових садржаја у Хали спортова подсећају и на клизалиште са веома популарном ценом од само 100 динара за улаз и исто толико за изнајмљивање клизаљки уколико немате своје.

Подели са другима: Facebook Twitter