Početak » Aktuelno
 

Škola sporta i besplatni termini u požarevačkoj hali za vreme raspusta

Na konferenciji za medije koju je organizovao KSC Požarevac predstavljen je niz programa koji će biti na raspolaganju osnovcima i srednjoškolcima tokom zimskog raspusta.

Novina u odnosu na prethodne godine je Univerzalna sportska škola koja počinje 30. januara a završava se 13. februara. U njoj će osnovci, podeljeni u dve grupe i dva termina sa nastavnicima fizičkog vaspitanja raditi na, brzini, snazi, spretnosti i poboljšanju motoričkih sposobnosti.

Za mlađi školski uzrast, do četvrtog razreda, planiran je termin od 11 do 12 časova, dok će stariji koristiti termin od 12 do 14 časova i to svakog radnog dana do 10. februara.

Ovaj program Kulturno sportski centar realizuje uz pomoć Grada Požarevca. Takođe, grad kao osnivač je dao podršku i program koji je bio realizovan i prethodne godine a odnosi se na besplatno ustupanje korišćenja termina u Hali sportova. Veliku salu Hale sportova učenici mogu koristiti svakog radnog dana od 7 do 14 časova, a stoni tenis tokom celog dana. Direktor KSC Požarevac Nenad  Mitić je naveo da učenici, koji se najmanje jedan dan ranije najave, moraju da dođu organizovano u grupama, uz pratnju roditelja ili nekog starijeg.

Pored ovih sadržaja u Hali sportova podsećaju i na klizalište sa veoma popularnom cenom od samo 100 dinara za ulaz i isto toliko za iznajmljivanje klizaljki ukoliko nemate svoje.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter