Почетак » Актуелно
 

Спортска хала Економско трговачке школе добила нову подлогу

Захвалност фирми „Маркет паркет“

Градоначелник Пожаревца Бане Спасовић са сарадницима, посетио је Економско трговинску школу у којој су завршени радови на постављању новог паркета у Спортској сали захваљујући понајвише донацији фирме Маркет паркет“ чије власник Дејан Динић, такође учествовао у скромној свечаност уприличеној овим поводом.

parket_1

-За ову годину град Пожаревац је предвидео 80 милиона динара за разне инвестиције, како у основним и средњим школама, тако и у вртићима. Донета је одлука, да се определи још неких 20 милиона динара, тако да укупна вредност свих радова који ће се изводити ове године износи 100 милиона динара, рекао је градоначелник Спасовић.

Према његовим речима, вредност донације износи 1,7 милиона динара а осим, материјала који је утрошен за ову намену, донатор је је обезбедио и извођење радова што значи да је донација већа од наведеног износа. Осим донатора, утрошена су додатна средства које је обезбедио град Пожаревац у износу између 500 и 600 хиљада динара. Како Спасовић каже, Град је превашодно за постављање паркета у овој установи определио 4,5 милиона. Обизиром да је  фирма Маркет паркет донирала и извела радове, уштеђена су велика средства.

parket_2

По речима Дејана Динића, власника ПД “Маркет паркет”, ова фирма већ деценијама помаже школске установе и вртиће у граду, јер на тај начин желе да дају добар пример осталим привредницима, како треба бити друштвено одговоран према свом граду.

Како је још градоначелник Спасовић додао, ово није једина донација фирме „Маркет паркет“, која је и претходних година помагала школе.

-С обзиром да иде Дан града Пожаревца, 15. октобарска награда, уколико је у складу са нашим актима,  у знак захвалности, за награду, подржаћу  предлог да управо  Привредно друштво „Маркет паркет“ буде добитник овогодишњег признања, закључио је Спасовић.

Подели са другима: Facebook Twitter