Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Stjepanović ispunio A normu za Olimpijske igre u Brazilu

Vitez putuje u Rio!

Vrhunski srpski plivač, Velimir Stjepanović, koji je prošle godine proglašen za Počasnog Viteza Ljubičevskih konjičkih igara, ispunio je u holandskom Ajndhovenu A normu u disciplini 400 metara slobodnim stilom za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru naredne godine. Time je ovaj izvanredni sportista i osvedočeni poštovalac naše nacionalne tradicije, u čemu ima punu podršku čitave familije, zaslužio iskrenu česititku svih žitelja grada Požarevca kao i jedno veliko BRAVO za istinskog Viteza.

Sa prošlogodišnjeg uručenja viteških odličja

Sa prošlogodišnjeg uručenja viteških odličja

 

Podsećanja radi, njegova porodica je prošle godine poslala pismo zahvalnosti Organizacionom odboru, u kome šalje izvinjenje zbog nemogućnosti da dođe u Požarevac. Naime, Stjepanović je tada sa velikim uspehom nastupao u Dubaiju na Svetskom kupu u plivanju i zbog tih obaveza nije mogao da dođe u Požarevac.

„Želeo bih još jednom da Vam se zahvalim, u ime čitave porodice, na gostoprimstvu, lepim poklonima i divnom gestu koji ste nam priredili. Bila nam je velika čast da budemo Vaši gosti i da naš sin primi titulu Počasnog Viteza Ljubičevskih Konjičkih Igara. Nadam se da će on to opravdati i u budućim nastupima pod zastavom Srbije.

U isto vreme veoma nam je žao da nismo u mogućnosti, a zbog Velimirovih obaveza na Svetskom Kupu, da prisustvujemo ovoj lepoj manifestaciji viteštva i očuvanja naše tradicije ali se nadamo da će biti prilike u narednim godinama. Želeli smo da dođemo i dovedemo i Veljinog dedu ali eto nisu nam se kockice najbolje složile.

Ovako nam ostaje samo da Vam poželimo uspešne i uzbudljive Igre sa željom da vas vreme posluži i naravno neka najbolji pobedi.

Srdačni pozdravi iz vrelog Dubaja i nadamo se da će biti prilike da se nekada vidimo na Ljubičevskim Igrama ili pak u Požarevcu“.

Vitez_03

Vitez_02

Podeli sa drugima: Facebook Twitter