Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Stop Šop već u aprilu

Danas je kompaniji “Imofinanz” iz Austrije, u kabinetu gradonačelnika, uručena građevinska dozvola za izgradnju Stop Šopa u Požarevcu. Ovo je peti po redu park ove vrste u Srbiji, i njegovo otvaranje se očekuje tokom aprila meseca naredne godine.

Branimir Bojić, predstavnik austrijske kompanije istakao je da je u slučaju Požarevca imao veoma dobru saradnju sa gradskim vlastima u domenu dobijanja neophodnih dozvola i pratećih administrativnih poslova.

– Mi smo Požarevac, kao administrativni centar Braničevskog okruga, još ranije prepoznali kao mesto velikog potencijala. Sa ovom građevinskom dozvolom najavljujemo početak izgradnje već u oktobru, te se očekuje otvaranje prve faze našeg parka već u aprilu. Drago mi je što će Požarevljani uskoro biti u prilici da lakše dođu do prepoznatljivih robnih marki koje prate naše ritejl parkove. – kazao je Bojić.

Požarevački gradonačelnik je istakao da je ovo prva direktna investicija posle dužeg niza godina. Prva faza podrazumeva 7.000 kvadrata površine ovog parka i trebalo bi da uposli oko 300 radnika.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter