Почетак » Актуелно » О Граду
 

Стоп Шоп већ у априлу

Данас је компанији “Imofinanz” из Аустрије, у кабинету градоначелника, уручена грађевинска дозвола за изградњу Стоп Шопа у Пожаревцу. Ово је пети по реду парк ове врсте у Србији, и његово отварање се очекује током априла месеца наредне године.

Бранимир Бојић, представник аустријске компаније истакао је да је у случају Пожаревца имао веома добру сарадњу са градским властима у домену добијања неопходних дозвола и пратећих административних послова.

– Ми смо Пожаревац, као административни центар Браничевског округа, још раније препознали као место великог потенцијала. Са овом грађевинском дозволом најављујемо почетак изградње већ у октобру, те се очекује отварање прве фазе нашег парка већ у априлу. Драго ми је што ће Пожаревљани ускоро бити у прилици да лакше дођу до препознатљивих робних марки које прате наше ритејл паркове. – казао је Бојић.

Пожаревачки градоначелник је истакао да је ово прва директна инвестиција после дужег низа година. Прва фаза подразумева 7.000 квадрата површине овог парка и требало би да упосли око 300 радника.

Подели са другима: Facebook Twitter