Почетак » Актуелно » О Граду
 

Топлификација Ратарске и Моравске

Челни функционери локалне самоуправе града Пожаревца, предвођени директором Јавног предузећа „Топлификација“ др Звонимиром Благојевићем, посетили су радове на ширењу топлификационе мреже у насељу „Бурјан“, заправо у Ратарској улици где се налази новоизграђени Дечји вртић. Заменица градоначелника Пожаревца, Вукица Васић је том приликом истакла:

-Завршен је вод кроз Ратарску улицу који ће се ширити до топлификационе подстанице и уласка у вртић. Ребалансом буџета издвојена су средства за завршетак објекта намењеног најмлађим суградјанима из овог дела Пожаревца а у току је спровођење јавне набавке за сређивање дворишта у кругу ове предшколске установе. Поред вртића, који је изграђен на задовољство свих грађана, топлификацију ће добити и остала домаћинства Месне заједнице „Бурјан“, рекла је Васић.

Функционери су посетили и радове на топлификацији Моравске улице а затим боравили у дежурној служби и новом, савременом магацинском простору Јавног предузећа „Топлификација“-сужби и објекту који омогућавају максималу мобилност и ефикасност рада овог предузећа.

Подели са другима: Facebook Twitter