Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Turniri u MZ „Bulevar“

Dodela nagrada najuspešnijima

U okviru obeležavanja Dana državnosti, u Mesnoj zajednici „Bulevar“ održana su takmičenja u stonom tenisu i šahu na kojima su se, osim učenika osnovnih škola, nadmetali članovi Društva obolelih od cerebalne i dečije paralize i Saveza slepih i slabovidnih lica iz Požarevca. Prisustvovali su gradonačelnik Požarevca Miomir Ilić i zamenik predsednika Skupštine grada Milić Jovanović. Predsednik Skupštine grada Žarko Pivac rekao je ovom prilikom da se nada da će se među imenima najuspešnijih sportista, poput Marićeve, Grujuća ili Karakaševića, naći i imena požarevačkih sportskih talenata.

– Sa željom da se družimo i narednih godina, kao što činimoi ove, nadam se da će se znatno povećati broj mladih koji dolaze da treniraju šah i stoni tenis. Podsećam da se za nešto više od mesec dana pokazalo da jedna ovako dobra inicijativa ima velikog efekta. U decembru prošle godine, grad Požarevac je MZ „Bulevar“ poklonio sto za stoni tenis i tri šahovske garniture, koje danas mladi maksimalno koriste, rekao je Pivac.

dodela_nagrada_01

Najuspešnijima na turniru uručeni su i pehari i zahvalnice. U znak zahvalnosti za dosadašnju saradnju, predstavnici MZ. „Bulevar“ je predstavnicima lokalne samouprave i svojim saradnicima uručio zahvalnice.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter