Почетак » Актуелно
 

У Пожаревцу одржана „Балонијада“

На стадиону малих спортова, Спортског центра Пожаревац одржана је традиционална манифестација “Балонијада”. Будући прваци су се пуштањем балона у бојама својих вртића опростили од васпитача и предшколске установе.

Ове године Предшколска установа „Љубица Вребалов“ испратила је 560 малишана рођених 2012/2013. у први разред.

Тања Лончар, директорка установе је рекла да су испунили заједнички циљ васпитача и малишана а то је да спремни крену у школу:

“Школујемо се цео живот, а школа је наша припрема за будућност. У школама ће малишани упознати нове другаре а у најлепшем сећању ће остати прва другарства из вртића. Желим да останете оно што јесте и да постанете оно што желите да будете, а родитељима желим успеха и стрпљења у школовању своје деце и да остваре добру сарадњу са образовним устанвама.”, закључила је Лончар.

Бојан Илић, председник Скупштине града Пожаревца, поручио је будућим првацима да памте васпитачице, јер су се оне годинама трудиле да њима буде лепо у вртићу и да наставе да буду најбољи грађани Пожаревца. Малишанима је пожелео испред Града Пожаревца пуно среће здравља и љубави током школовања, родитељима што мање бриге а васпитачима нове генерације које ће учити да буду добри људи.

Након пуштања балона, предшколци су заједно са васпитачима наступили пред бројном публиком. Публици су приказали 13 тачака и на тај начин се опростили од вртића и васпитача.

Подели са другима: Facebook Twitter