Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Uklanjanje vozila zbog Festivala cvećaRemoval of vehicles for the Festival of Flowers

Turistička organizacija Požarevac upućuje molbu građanima da, zbog  manifestacije „Festival cveća“, koji se predstojećeg vikenda održava u centru grada, najkasnije do petka 9. maja, do 21 sat, odvezu svoje automobile iz sledećih ulica: Tabačka Čaršija, Trg oslobođenja, Lenjinova, Sinđelićeva, parking prostora u Sinđelićevoj i prvog dela Kosančićeve (između Sinđelićeve i Jug Bogdanove). Ukoliko se automobili ne odvezu sa pomenutih ulica, vozilo „pauk“  će ih prebaciti na parking prostor kod hotela „Dunav“.

festival_cveca_01

U saopštenju se dodaje da će Turistička organizacija Požarevca izvršiti markiranje prostora za izlagače Festivala cveća u ulicama: Trg Oslobođenja, Tabačka Čaršija i Lenjinova, pa organizatori mole građane i vozači da zaobilaze numerisana – obeležena mesta.Turistička organizacija Požarevac upućuje molbu građanima da, zbog  manifestacije „Festival cveća“, koji se predstojećeg vikenda održava u centru grada, najkasnije do petka 9. maja, do 21 sat, odvezu svoje automobile iz sledećih ulica: Tabačka Čaršija, Trg oslobođenja, Lenjinova, Sinđelićeva, parking prostora u Sinđelićevoj i prvog dela Kosančićeve (između Sinđelićeve i Jug Bogdanove). Ukoliko se automobili ne odvezu sa pomenutih ulica, vozilo „pauk“  će ih prebaciti na parking prostor kod hotela „Dunav“.

festival_cveca_01

U saopštenju se dodaje da će Turistička organizacija Požarevca izvršiti markiranje prostora za izlagače Festivala cveća u ulicama: Trg Oslobođenja, Tabačka Čaršija i Lenjinova, pa organizatori mole građane i vozači da zaobilaze numerisana – obeležena mesta.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter