Почетак » Актуелно » О Граду
 

Уклањање возила због Фестивала цвећаRemoval of vehicles for the Festival of Flowers

Туристичка организација Пожаревац упућује молбу грађанима да, због  манифестације „Фестивал цвећа“, који се предстојећег викенда одржава у центру града, најкасније до петка 9. маја, до 21 сат, одвезу своје аутомобиле из следећих улица: Табачка Чаршија, Трг oслобођења, Лењинова, Синђелићева, паркинг простора у Синђелићевој и првог дела Косанчићеве (између Синђелићеве и Југ Богданове). Уколико се аутомобили не одвезу са поменутих улица, возило „паук“  ће их пребацити на паркинг простор код хотела „Дунав“.

festival_cveca_01

У саопштењу се додаје да ће Туристичка организација Пожаревца извршити маркирање простора за излагаче Фестивала цвећа у улицама: Трг Ослобођења, Табачка Чаршија и Лењинова, па организатори моле грађане и возачи да заобилазе нумерисана – обележена места.Туристичка организација Пожаревац упућује молбу грађанима да, због  манифестације „Фестивал цвећа“, који се предстојећег викенда одржава у центру града, најкасније до петка 9. маја, до 21 сат, одвезу своје аутомобиле из следећих улица: Табачка Чаршија, Трг oслобођења, Лењинова, Синђелићева, паркинг простора у Синђелићевој и првог дела Косанчићеве (између Синђелићеве и Југ Богданове). Уколико се аутомобили не одвезу са поменутих улица, возило „паук“  ће их пребацити на паркинг простор код хотела „Дунав“.

festival_cveca_01

У саопштењу се додаје да ће Туристичка организација Пожаревца извршити маркирање простора за излагаче Фестивала цвећа у улицама: Трг Ослобођења, Табачка Чаршија и Лењинова, па организатори моле грађане и возачи да заобилазе нумерисана – обележена места.

Подели са другима: Facebook Twitter