Početak » Aktuelno
 

Urađeno 28 ulica u Kličevcu

Gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović sa saradnicima obišao je radove u MZ Kličevac, gde je iz programa finansiranja, sredstvima EPS, investirano oko 30 miliona dinara za 28 ulica u mestu, od kojih je većina urađena a radovi u nekoliko ulica se privode kraju. Radovi su počeli sredinom avgusta i ovih dana se očekuje njihov završetak, pre roka.

Saša Pavlović

Gradonačelnik Saša Pavlović se zahvalio direktoru JP EPS Miloradu Grčiću na ovim radovima i dodao da su oni deo investicionog ciklusa od 300 miliona dinara koji je namenjen za mesta koja gravitiraju ka ogranku TE-KO Kostolac. Pavlović ističe da su građani zadovoljni urađenim u ovom mestu ali da će se investirati i u Rečici, Drmnu, Bubušincu, Maljurevcu, Bradarcu i selu Kostolac. Lokalna samouprava će imati spremne projekte za plan kapitalnih ulaganja 2020-2025. koji je pokrenuo predsednik republike Srbije Aleksandar Vučić.

Boban Milošević

Boban Milošević odbornik u lokalnom parlamentu je istakao da su meštani izuzetno zadovoljni ovim investicijama i zahvaljuju se JP EPS i njenom direktoru Miloradu Grčiću, ogranku TE-KO Kostolac, gradu Požarevcu na čelu sa gradonačelnikom Sašom Pavlovićem i izrazio je nadu da će sa ovakvim investicijama nastaviti ubuduće kako bi se izjednačili uslovi za život kako u gradu tako i u selu. Milošević je istakao da je asfaltiran prilaz groblju, put do fudbalskog igrališta i uređen je plato u centru sela.

U Drmnu su završeni radovi a u toku su u selu Kostolac, dok će početi u Bubušincu, Bradarcu, Maljurevcu i Rečici. Privode se kraju radovi na izgradnji bunara u Kličevcu i u toku je izrada projekta za distributivnu mrežu u naselju Rečica.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter