Почетак » Актуелно
 

Урађено 28 улица у Кличевцу

Градоначелник Града Пожаревца Саша Павловић са сарадницима обишао је радове у МЗ Кличевац, где је из програма финансирања, средствима ЕПС, инвестирано око 30 милиона динара за 28 улица у месту, од којих је већина урађена а радови у неколико улица се приводе крају. Радови су почели средином августа и ових дана се очекује њихов завршетак, пре рока.

Саша Павловић

Градоначелник Саша Павловић се захвалио директору ЈП ЕПС Милораду Грчићу на овим радовима и додао да су они део инвестиционог циклуса од 300 милиона динара који је намењен за места која гравитирају ка огранку ТЕ-КО Костолац. Павловић истиче да су грађани задовољни урађеним у овом месту али да ће се инвестирати и у Речици, Дрмну, Бубушинцу, Маљуревцу, Брадарцу и селу Костолац. Локална самоуправа ће имати спремне пројекте за план капиталних улагања 2020-2025. који је покренуо председник републике Србије Александар Вучић.

Бобан Милошевић

Бобан Милошевић одборник у локалном парламенту је истакао да су мештани изузетно задовољни овим инвестицијама и захваљују се ЈП ЕПС и њеном директору Милораду Грчићу, огранку ТЕ-КО Костолац, граду Пожаревцу на челу са градоначелником Сашом Павловићем и изразио је наду да ће са оваквим инвестицијама наставити убудуће како би се изједначили услови за живот како у граду тако и у селу. Милошевић је истакао да је асфалтиран прилаз гробљу, пут до фудбалског игралишта и уређен је плато у центру села.

У Дрмну су завршени радови а у току су у селу Костолац, док ће почети у Бубушинцу, Брадарцу, Маљуревцу и Речици. Приводе се крају радови на изградњи бунара у Кличевцу и у току је израда пројекта за дистрибутивну мрежу у насељу Речица.

Подели са другима: Facebook Twitter