Почетак » Актуелно » О Граду
 

Уручене награде и признања запосленима у установама и јавним предузећима чији је оснивач Град Пожаревац, припадницима Министарства унутрашњих послова и Сектора ванредних ситуација Града Пожаревца

Начелник Градске управе Пожаревца Александар Симоновић уручио је данас новчане награде и повеље запосленима у јавним установима, предузећима, полицији и сектору за ванредне ситуације Града Пожаревца који су се истакли у свом раду у овој години. Поред повеље уручен је и новчани износ од по 15.000 динара запосленима у установама и по 20.000 динара полицајцима и ватрогасцима.

Овом приликом присутнима се обратио начелник управе Александар Симоновић који је у свом говору истакао да је година иза нас била тешка и протекла је у знаку пандемије COVID 19:

Александар Симоновић – Начелник Градске управе Пожаревца

“Ипак, и поред тога, живот није стао а на свима онима који обављају послове од јавног интереса, одговорност је била дупло већа. Чињеница да су све службе, предузећа и установе чији је оснивач град Пожаревац функционисали и поред мноштва мера које је диктирао републички Кризни штаб и локални Штаб за ванредне ситуације заслужује посебно поштовање. Попут медицинских радника, који су такође међу награђенима данас, ово је прилика да се специјално захвалимо и осталима који су морали да раде за грађане током, пре и после полицијског часа и притом обавили сјајан посао. Годишње награде које додељује Градска управа Пожаревца препознаје оне запослене који су се посебно истакли у 2020, али уједно тиме одаје признање и њиховим колегама и тимовима који су изнедрили у први план ове вредне људе. Желео бих да се свима од срца захвалим, а знам да говорим и у име грађана, када кажем да се ваш свакодневни рад итекако примећује и не узима здраво за готово код Пожаревљана.”

Награђени су Шукљевић Јелена – испред ПУ “Љубица Вребалов”, др Миливојевић Златан – служба хитне медицинске помоћи, Лукић Зоран – ЈП “Топлификација”, Ивана Лазић – Градска управа, испред ПУ Пожаревац Јасмина Станковић, Саша Ђокић, Ненад Пајић, Војислав Миленковић и ватрогасац Звонко Новаковић.

Ненад Пајић – шеф одсека привредног криминала ПУ Пожаревац

Испред награђених обратио се Ненад Пајић шеф одсека привредног криминала ПУ Пожаревац који се захвалио на награди и истакао је одличну сарадњу локалне самоуправе и Полицијске управе у интересу свих грађана Пожаревца.

Подели са другима: Facebook Twitter